Myślę, że temat jest do posprzątania przez moderatorów, bo ta dyskusja może sobie żyć własnym życiem, ale nie powinna była się wywiązać w tym topiku, który nie miał tego na celu. Ja ze swojej strony przepraszam, że wywołałam swoimi postami taką burdę, bo tego z kolei ja nie miałam na celu. Jestem zresztą ogromnie zaskoczona, jak łatwo jest forumowiczów rozjuszyć i jest to dla mnie przykre, że ja się do tego przyczyniłam. Nie dodam do dyskusji swojego głosu, bo już i tak każdy jak chciał, to sobie mój poprzedni zinterpretował i nie mam żalu (no, może trochę).
Ada, Norrdec - I am very, very sorry ;<
Crow: Done and done
Kogo zawiadamiać o ślubie?
Moderator: Crow
Re: Zakladamy Norrdanie, kraj z miodu i fraga slynacy.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Re: Zakladamy Norrdanie, kraj z miodu i fraga slynacy.
>to ja swoje opublikuję na jakimś portalu internetowym i będę się czuł jak LEW!
>implying
Btw. Tak ogolnie wrzuce - zauwazyliscie, ze wiekszosc ludzi co nie kochaja naszego pana Jezusa Chrystusa Krola Polski to gdy pojawia sie temat slubu ew. umierania szybko biegna po pedofila? Zaiste interesujacy aspekt psychologiczny.
By nie pozostac goloslownym - dzieki heroicznej akcji korma slub mojej siostry obyl sie bez obecnosci sztucznych zwlok na kijach.
>implying
Btw. Tak ogolnie wrzuce - zauwazyliscie, ze wiekszosc ludzi co nie kochaja naszego pana Jezusa Chrystusa Krola Polski to gdy pojawia sie temat slubu ew. umierania szybko biegna po pedofila? Zaiste interesujacy aspekt psychologiczny.
By nie pozostac goloslownym - dzieki heroicznej akcji korma slub mojej siostry obyl sie bez obecnosci sztucznych zwlok na kijach.
give her the dick
Re: Kogo zawiadamiać o ślubie?
bez tego to nie to samo panie kormie. w końcu bez pedofili z patykami nie bylo by nas tam gdzie jeteśmy teraz!