Zjazd letni 2011

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Post Reply
AdA

Re: Zjazd letni 2011

Post by AdA »

"W chatce i na terenie posesji zabrania się:
Spożywania alkoholu."

Rzeczywiście too hardcore :P
Crow, masz jakiś nowy obiekt na oku?
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Crow

Post by Crow »

Tak, rozmowy trwają. Ten tutaj podałem jako ciekawostkę. Z resztą - mają w ofercie usług dodatkowych dostarczenie beczki piwa, więc podejrzewam, że ten zakaz jest negocjowalny / wymagany przez status obiektu.

Z ostatniej w sumie chwili:
Z obecnych ustaleń najbardziej prawdopodobnym terminem zjazdu letniego jest 28.VIII - 11.IX.
Rosomak

Post by Rosomak »

Czy w planach jest wynajęcie całej chaty? Lokalizacja bardzo ciekawa. Jestem za nią.
Akaryuu

Post by Akaryuu »

Ja na początku sierpnia już powinienem być mobilny więc o ile nie będzie to kolidowało ze znalezieniem przeze mnie nowego żródła dochodu to termin zaproponowany przez Crowa mi odpowiada :)
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
roevean

Post by roevean »

Mat, której części regulaminu owej wątpliwie zacnej chatki nie zrozumiałeś?
Bo jak dla mnie §III, pkt. 1 godzi w Twoje kulinarne umiejętności, eliminując całkowicie alkoholowy dodatek do kurczaka.
Mnie natomiast osobiście boli § III, pkt. 7, który de facto kłóci się z § II, pkt. 2 i pkt. 3 (oraz wyklucza jakiekolwiek techno, trans, electro, rock, metal, hip-hop, dopuszczając tylko i wyłącznie muzykę poważną, a IX Symfonia na full to jednak nie jest kurwa fajna). Co nie oznacza, że §III, pkt. 1 nie pozostaje bez echa (jak również §III, pkt. 4 i 5, który automatycznie wyklucza konsole i kompy oraz zachwalanie tej czy innej gry).

(*) w załączeniu rzeczone paragrafy i punkty:
WOLNO:
§II pkt. 2
Śpiewać i grać na instrumentach muzycznych.
§II pkt. 3
Organizować spotkania o tematyce górskiej i mini festiwale piosenki turystycznej.
ZABRANIA SIĘ:
§III pkt. 1
Spożywania alkoholu.
§III pkt. 4
Jakiejkolwiek formy dystrybucji środków narkotycznych.
§III pkt. 5
Używania, stosowania, reklamowania środków narkotycznych.
§III pkt. 7
Głośnego używania nośników muzyki mechanicznej.

Podsumowując, niech ciekawostka pozostanie ciekawostką. HOWGH!
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
Rosomak

Post by Rosomak »

W przeciwieństwie do Ciebie Roe, ja bez piwa mogę żyć. Po za tym zapoznaj się z cennikiem, jest tam ciekawy punkt.
Usługi dodatkowe
5. Beczka piwa;

Co do muzyki. Do zajadu jeszcze 2 miesiące więc nic nie stoi na przeszkodzie byś Się nauczył grać na skrzypcach.
Umiem gotować bez dodawania alkoholu.
Mnie natomiast osobiście boli § III, pkt. 7, który de facto kłóci się z § II, pkt. 2 i pkt. 3
Dobry pretekst by rzucić palenie.
Co nie oznacza, że §III, pkt. 1 nie pozostaje bez echa (jak również §III, pkt. 4 i 5, który automatycznie wyklucza konsole i kompy oraz zachwalanie tej czy innej gry).
Dodajmy do tego jeszcze CocaCole, zupki (d)instant, żelki, czekoladę i wszystko bez czego nie możemy wyobrazić sobie udanego zjazdu a jest reklamowane.

A po za tym o lokalizacji zjazdu i tak zdecyduje większość.
roevean

Post by roevean »

Rosomak wrote:
Mnie natomiast osobiście boli § III, pkt. 7, który de facto kłóci się z § II, pkt. 2 i pkt. 3
Dobry pretekst by rzucić palenie.
A co ma piernik do wiatraka? Bo nie ogarniam.

dla przypomnienia:
ZABRANIA SIĘ:
§III pkt. 7
Głośnego używania nośników muzyki mechanicznej.

WOLNO:
§II pkt. 2
Śpiewać i grać na instrumentach muzycznych.
§II pkt. 3
Organizować spotkania o tematyce górskiej i mini festiwale piosenki turystycznej.

To tak jakbyś nie zauważył.

Ah.
Kwestię skrzypiec pominę z racji tego, iż to tylko jakieś takie Twoje pierdolenie trzy po trzy.
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Zabrania się zabraniać.

Ja bym się rozejrzał za czymś trwalszym niż drewniana chata. Crow jeśli masz problemy to pisz i coś poszukamy razem :o.
Nothing is impossible
USAGI

Post by USAGI »

@ Dis
Taaa do jeszcze albo ją rozniesiemy, albo spalimy...
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Crow

Post by Crow »

@Roe - Rozumiem, że mam wypowiedzi w tym temacie traktować jako zainteresowanie wzięciem udziału w zjeździe, prawda? A tak na marginesie - nie miałbym nic przeciwko temu, gdyby w tym roku obyło się bez muzyki na pełny regulator 24/7... Ale tak - ciekawostka pozostaje ciekawostką.

@Distant - Jeśli masz jakieś ciekawe linki to pokazuj, mogę podzwonić / poumawiać się.

@All - w tej chwili negocjowana jest ta lokacja:
http://www.domekrabka.cba.pl/

Termin wolny jest tak, jak napisałem powyżej (nie może być wcześniej, bo jest już inna rezerwacja). Ze względu na koniec sezonu do podanych cen dostalibyśmy 20% zniżki. Niestety na zapytanie o większą liczbę osób dostałem odpowiedź 'W domku jest 22 łozka i niestety tyle moze domek pomiescic maksymalnie osób'. Dla tego potrzebuję informacji o osobach, które jeszcze mogą się na zjeździe pojawić. Z obecną listą nie ma problemu, zwłaszcza, że część osób wyjedzie wcześniej, część przyjedzie później, a gospodarz jest przy odbiorze i zdaniu domku. Ale jeśli nagle okaże się, że zainteresowanych osób jest 35, to po prostu może nam zabraknąć miejsca...
Post Reply