Zjazd letni 2011
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2011
"W chatce i na terenie posesji zabrania się:
Spożywania alkoholu."
Rzeczywiście too hardcore :P
Crow, masz jakiś nowy obiekt na oku?
Spożywania alkoholu."
Rzeczywiście too hardcore :P
Crow, masz jakiś nowy obiekt na oku?
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Tak, rozmowy trwają. Ten tutaj podałem jako ciekawostkę. Z resztą - mają w ofercie usług dodatkowych dostarczenie beczki piwa, więc podejrzewam, że ten zakaz jest negocjowalny / wymagany przez status obiektu.
Z ostatniej w sumie chwili:
Z obecnych ustaleń najbardziej prawdopodobnym terminem zjazdu letniego jest 28.VIII - 11.IX.
Z ostatniej w sumie chwili:
Z obecnych ustaleń najbardziej prawdopodobnym terminem zjazdu letniego jest 28.VIII - 11.IX.
Czy w planach jest wynajęcie całej chaty? Lokalizacja bardzo ciekawa. Jestem za nią.
Ja na początku sierpnia już powinienem być mobilny więc o ile nie będzie to kolidowało ze znalezieniem przeze mnie nowego żródła dochodu to termin zaproponowany przez Crowa mi odpowiada :)
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
Mat, której części regulaminu owej wątpliwie zacnej chatki nie zrozumiałeś?
Bo jak dla mnie §III, pkt. 1 godzi w Twoje kulinarne umiejętności, eliminując całkowicie alkoholowy dodatek do kurczaka.
Mnie natomiast osobiście boli § III, pkt. 7, który de facto kłóci się z § II, pkt. 2 i pkt. 3 (oraz wyklucza jakiekolwiek techno, trans, electro, rock, metal, hip-hop, dopuszczając tylko i wyłącznie muzykę poważną, a IX Symfonia na full to jednak nie jest kurwa fajna). Co nie oznacza, że §III, pkt. 1 nie pozostaje bez echa (jak również §III, pkt. 4 i 5, który automatycznie wyklucza konsole i kompy oraz zachwalanie tej czy innej gry).
(*) w załączeniu rzeczone paragrafy i punkty:
WOLNO:
§II pkt. 2
Śpiewać i grać na instrumentach muzycznych.
§II pkt. 3
Organizować spotkania o tematyce górskiej i mini festiwale piosenki turystycznej.
ZABRANIA SIĘ:
§III pkt. 1
Spożywania alkoholu.
§III pkt. 4
Jakiejkolwiek formy dystrybucji środków narkotycznych.
§III pkt. 5
Używania, stosowania, reklamowania środków narkotycznych.
§III pkt. 7
Głośnego używania nośników muzyki mechanicznej.
Podsumowując, niech ciekawostka pozostanie ciekawostką. HOWGH!
Bo jak dla mnie §III, pkt. 1 godzi w Twoje kulinarne umiejętności, eliminując całkowicie alkoholowy dodatek do kurczaka.
Mnie natomiast osobiście boli § III, pkt. 7, który de facto kłóci się z § II, pkt. 2 i pkt. 3 (oraz wyklucza jakiekolwiek techno, trans, electro, rock, metal, hip-hop, dopuszczając tylko i wyłącznie muzykę poważną, a IX Symfonia na full to jednak nie jest kurwa fajna). Co nie oznacza, że §III, pkt. 1 nie pozostaje bez echa (jak również §III, pkt. 4 i 5, który automatycznie wyklucza konsole i kompy oraz zachwalanie tej czy innej gry).
(*) w załączeniu rzeczone paragrafy i punkty:
WOLNO:
§II pkt. 2
§II pkt. 3
Organizować spotkania o tematyce górskiej i mini festiwale piosenki turystycznej.
ZABRANIA SIĘ:
§III pkt. 1
Spożywania alkoholu.
§III pkt. 4
Jakiejkolwiek formy dystrybucji środków narkotycznych.
§III pkt. 5
Używania, stosowania, reklamowania środków narkotycznych.
§III pkt. 7
Podsumowując, niech ciekawostka pozostanie ciekawostką. HOWGH!
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
W przeciwieństwie do Ciebie Roe, ja bez piwa mogę żyć. Po za tym zapoznaj się z cennikiem, jest tam ciekawy punkt.
Usługi dodatkowe
5. Beczka piwa;
Co do muzyki. Do zajadu jeszcze 2 miesiące więc nic nie stoi na przeszkodzie byś Się nauczył grać na skrzypcach.
Umiem gotować bez dodawania alkoholu.
A po za tym o lokalizacji zjazdu i tak zdecyduje większość.
Usługi dodatkowe
5. Beczka piwa;
Co do muzyki. Do zajadu jeszcze 2 miesiące więc nic nie stoi na przeszkodzie byś Się nauczył grać na skrzypcach.
Umiem gotować bez dodawania alkoholu.
Dobry pretekst by rzucić palenie.Mnie natomiast osobiście boli § III, pkt. 7, który de facto kłóci się z § II, pkt. 2 i pkt. 3
Dodajmy do tego jeszcze CocaCole, zupki (d)instant, żelki, czekoladę i wszystko bez czego nie możemy wyobrazić sobie udanego zjazdu a jest reklamowane.Co nie oznacza, że §III, pkt. 1 nie pozostaje bez echa (jak również §III, pkt. 4 i 5, który automatycznie wyklucza konsole i kompy oraz zachwalanie tej czy innej gry).
A po za tym o lokalizacji zjazdu i tak zdecyduje większość.
A co ma piernik do wiatraka? Bo nie ogarniam.Rosomak wrote:Dobry pretekst by rzucić palenie.Mnie natomiast osobiście boli § III, pkt. 7, który de facto kłóci się z § II, pkt. 2 i pkt. 3
dla przypomnienia:
ZABRANIA SIĘ:
§III pkt. 7
WOLNO:
§II pkt. 2
§II pkt. 3
To tak jakbyś nie zauważył.
Ah.
Kwestię skrzypiec pominę z racji tego, iż to tylko jakieś takie Twoje pierdolenie trzy po trzy.
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
Zabrania się zabraniać.
Ja bym się rozejrzał za czymś trwalszym niż drewniana chata. Crow jeśli masz problemy to pisz i coś poszukamy razem :o.
Ja bym się rozejrzał za czymś trwalszym niż drewniana chata. Crow jeśli masz problemy to pisz i coś poszukamy razem :o.
Nothing is impossible
@ Dis
Taaa do jeszcze albo ją rozniesiemy, albo spalimy...
Taaa do jeszcze albo ją rozniesiemy, albo spalimy...
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
@Roe - Rozumiem, że mam wypowiedzi w tym temacie traktować jako zainteresowanie wzięciem udziału w zjeździe, prawda? A tak na marginesie - nie miałbym nic przeciwko temu, gdyby w tym roku obyło się bez muzyki na pełny regulator 24/7... Ale tak - ciekawostka pozostaje ciekawostką.
@Distant - Jeśli masz jakieś ciekawe linki to pokazuj, mogę podzwonić / poumawiać się.
@All - w tej chwili negocjowana jest ta lokacja:
http://www.domekrabka.cba.pl/
Termin wolny jest tak, jak napisałem powyżej (nie może być wcześniej, bo jest już inna rezerwacja). Ze względu na koniec sezonu do podanych cen dostalibyśmy 20% zniżki. Niestety na zapytanie o większą liczbę osób dostałem odpowiedź 'W domku jest 22 łozka i niestety tyle moze domek pomiescic maksymalnie osób'. Dla tego potrzebuję informacji o osobach, które jeszcze mogą się na zjeździe pojawić. Z obecną listą nie ma problemu, zwłaszcza, że część osób wyjedzie wcześniej, część przyjedzie później, a gospodarz jest przy odbiorze i zdaniu domku. Ale jeśli nagle okaże się, że zainteresowanych osób jest 35, to po prostu może nam zabraknąć miejsca...
@Distant - Jeśli masz jakieś ciekawe linki to pokazuj, mogę podzwonić / poumawiać się.
@All - w tej chwili negocjowana jest ta lokacja:
http://www.domekrabka.cba.pl/
Termin wolny jest tak, jak napisałem powyżej (nie może być wcześniej, bo jest już inna rezerwacja). Ze względu na koniec sezonu do podanych cen dostalibyśmy 20% zniżki. Niestety na zapytanie o większą liczbę osób dostałem odpowiedź 'W domku jest 22 łozka i niestety tyle moze domek pomiescic maksymalnie osób'. Dla tego potrzebuję informacji o osobach, które jeszcze mogą się na zjeździe pojawić. Z obecną listą nie ma problemu, zwłaszcza, że część osób wyjedzie wcześniej, część przyjedzie później, a gospodarz jest przy odbiorze i zdaniu domku. Ale jeśli nagle okaże się, że zainteresowanych osób jest 35, to po prostu może nam zabraknąć miejsca...