Hearts of Iron 2: Doomsday + Armageddon
Moderator: GvS
Hearts of Iron 2: Doomsday + Armageddon
Ktoś chętny do internetowej rozgrywki? Właśnie kończymy z Cyfem podbój świata, i miło by było zagrać w większej ekipie... Jak znajdą się zainteresowani, będzie więcej szczegółów. Ale pamiętajcie - wybrzeża Ameryki nie będą wiecznie czekały na wasze korpusy inwazyjne ;)
Re: Hearts of Iron 2: Doomsday + Armageddon
Damn szkoda, że Hearts of Iron, ja jestem bardzo starym fanem Europy Universalis tej samej firmy. Niestety na razie nie, ale jakbyście kiedyś myśleli o EU3 to dajcie znać.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Awww fuck, u mnie z kolei występuje odwrotny syndrom... Uważam, że dywizje pancerne > husaria ;) Nie bądź żyła, daj się przekonać ;)
Sorki, znając paradox minie miesiąc zanim zacznę grać w to na jakimś lepszym poziomie. Poza tym husarią rządziliśmy, dywizjami pancernymi nie. Btw graliście w supreme leadera?
We do not sow
Powiedz to moim dywizjom pancernym dowodzonym przez marszałka Rydza-Śmigłego gnającym przez środkowe Stany.Poza tym husarią rządziliśmy, dywizjami pancernymi nie
Gra potrafi naprawdę dużo wybaczyć jeśli nie popełnisz kilku kardynalnych błędów. A od tych chroni kordon zaprawionych w bojach graczy XDznając paradox minie miesiąc zanim zacznę grać w to na jakimś lepszym poziomie
Supreme Leader o.0 o Supreme Commanderze słyszałem taki nowszy Total Annihilation w którym liczy sie tylko wybudowanie jak największej armii w jak najszybszym czasie.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Ok. widzę co walnąłem: supreme ruler tak się gra nazywa.
We do not sow
Supreme Ruler 2020 bodajże. Nie podobało mi się jakoś.
EDIT
Windu, jeśli Twój opór wynika jedynie z braku expa w grze, to naginaj i ściągaj. Co najwyżej z Cyfem obsadzimy wrogie sobie mocarstwa, to wyrówna balans i da szanse mniej doświadczonym... Zresztą, HoI2 naprawdę nie jest strasznie trudne po tym, jak się połapie w interfejsie ;)
EDIT
Windu, jeśli Twój opór wynika jedynie z braku expa w grze, to naginaj i ściągaj. Co najwyżej z Cyfem obsadzimy wrogie sobie mocarstwa, to wyrówna balans i da szanse mniej doświadczonym... Zresztą, HoI2 naprawdę nie jest strasznie trudne po tym, jak się połapie w interfejsie ;)
Farek starcie tytanów? USA vs Związek Radziecki i Windu w środku jako Niemcy? ^__^
Same here, jako całość nie przypadł mi do gustu, nie ten klimat gry.Nie podobało mi się jakoś.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
A może starcie tytanów:
Faroo Czechosłowacja
Cyfer Rumunia
Windu Niemcy? : P
Niestety chłopaki na razie wolny czas, który nie poświęcam dziewczynie, otrzymuje ode mnie grupa grająca w civ4, może kiedyś.
Faroo Czechosłowacja
Cyfer Rumunia
Windu Niemcy? : P
Niestety chłopaki na razie wolny czas, który nie poświęcam dziewczynie, otrzymuje ode mnie grupa grająca w civ4, może kiedyś.
We do not sow
Errr... no chances 4 you. Poczekamy, aż Ci się zwolni czas :P