Zjazd letni 2021
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2021
My się z Lichem nie piszemy na jedzenie, będziemy sobie gotować w domku.
Tak przy okazji, przyprowadzę +2 ze sobą. Tasartir i Within Darake. Ten drugi grywa w MTG :) Just saying.
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Jak by co to według wujka Google mamy jakieś 7 restauracji/ smażalni ryb 1km od promu. Część zamknięta tymczasowo, ale może do sierpnia się otworzą. 3 kolejne restauracje w odległości 1,5 km. 2 sklepy spożywcze w pobliżu restauracji. Najbliższa Biedra 8,5 km od ośrodka.
Mamy małą zmianę w rozłożeniu domków, ponieważ właścicielka ośrodka się pomyliła i obstawiła mi zajęty już domek. Także rozmawiałam z nią dziś i zamieniła mi jeden domek na houseboat (w cenie domku), bo już nic więcej nie mieli. Sloty w houseboucie są przewidziane dla dwóch par, bo są tam małżeńskie łóżka. Tbh strasznie chciałabym zająć sypialnie na łódce, ale jeśli będzie więcej chętnych, to może zrobimy losowanie? Czy może nie będzie tu kolejek? Pls o info, bo jak nie to się tam wpisuję.;D
W sheecie jest zakładka z obłożeniem pokoi, proszę się wpisywać: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1564967060
Tak wygląda mapka wyspy z numerkami naszych domków:

Sao, atm pani was wpisała do 13 (przykro mi, 12 właśnie wyleciała ^^"), bo zanim mi powiedziała o zmianie domku to przeniosła was bliżej punktu, gdzie zakładałam, że będzie centrum imprezowe, ale teraz to nie wiem gdzie głównie będziemy siedzieć. Babka powiedziała, że w każdej chwili możemy się pozamieniać i poprzemieniać. Nie znalazłam na stronie zdjęć wnętrza houseboutów, ale nawet patrząc z zewnątrz wydaje mi się, że planszówke centrum towarzyskie będzie między domkami 6 i 13, właścicielka twierdziła, że ogólnie wyspa nie jest duża i nie będziemy bardzo rozdzieleni.
I zdaje się, że Crow dziś zaliczkę przesłał. W sheecie jest również zakładka z rozliczeniami, można się zapoznać. :)
W sheecie jest zakładka z obłożeniem pokoi, proszę się wpisywać: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1564967060
Tak wygląda mapka wyspy z numerkami naszych domków:

Sao, atm pani was wpisała do 13 (przykro mi, 12 właśnie wyleciała ^^"), bo zanim mi powiedziała o zmianie domku to przeniosła was bliżej punktu, gdzie zakładałam, że będzie centrum imprezowe, ale teraz to nie wiem gdzie głównie będziemy siedzieć. Babka powiedziała, że w każdej chwili możemy się pozamieniać i poprzemieniać. Nie znalazłam na stronie zdjęć wnętrza houseboutów, ale nawet patrząc z zewnątrz wydaje mi się, że planszówke centrum towarzyskie będzie między domkami 6 i 13, właścicielka twierdziła, że ogólnie wyspa nie jest duża i nie będziemy bardzo rozdzieleni.
I zdaje się, że Crow dziś zaliczkę przesłał. W sheecie jest również zakładka z rozliczeniami, można się zapoznać. :)
Chimeria należy Ci się party boathouse za te wszystkie telefony! Jak coś to ja tez tam się chętnie prześpię:)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Rozliczamy się na miejscu, czy przelew do Crowa, bo płacił zaliczkę?Chimeria wrote:W sheecie jest również zakładka z rozliczeniami, można się zapoznać. :)
Close enough!! XDChimeria wrote: Sao, atm pani was wpisała do 13 (przykro mi, 12 właśnie wyleciała ^^")
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Generalnie resztę hajsu płacimy na miejscu, myślę, że Crow nie będzie chciał jeździć z walizką gotówki, więc pewnie zrobimy mu przelewy przed zjazdem. Ale liczę, że zainteresowany sam się wypowie w jakiej konfiguracji chce otrzymać przelewy.;)Rosomak wrote: Rozliczamy się na miejscu, czy przelew do Crowa, bo płacił zaliczkę?
Hej.
Zaliczka za nasz pobyt została wysłana. Rozliczamy się elektronicznie (numer konta bez zmian - 75 1440 1387 0000 0000 1176 3828 ). Na skoroszycie podlinkowanym w OP dodałem zakładkę z rozliczeniami. Jest tam wyszczególniony całkowity koszt (pobyt + wyżywienie). Kto chce może zaliczkę 30% przelać teraz, można się tez całościowo rozliczyć przed zjazdem. Jeśli ktoś zrobi przelew poprosiłbym tylko o pinga, żeby się upewnić, czy go odznaczyłem.
Popieram pomysł przydzielenia partyboata Chimerii.
PS. Jeśli partyboat jest sprawny, to będziemy w mniejszym stopniu uzależnieni od promu.
Zaliczka za nasz pobyt została wysłana. Rozliczamy się elektronicznie (numer konta bez zmian - 75 1440 1387 0000 0000 1176 3828 ). Na skoroszycie podlinkowanym w OP dodałem zakładkę z rozliczeniami. Jest tam wyszczególniony całkowity koszt (pobyt + wyżywienie). Kto chce może zaliczkę 30% przelać teraz, można się tez całościowo rozliczyć przed zjazdem. Jeśli ktoś zrobi przelew poprosiłbym tylko o pinga, żeby się upewnić, czy go odznaczyłem.
Popieram pomysł przydzielenia partyboata Chimerii.
PS. Jeśli partyboat jest sprawny, to będziemy w mniejszym stopniu uzależnieni od promu.
Już sie sama przydzieliłam ;P
Partyboat jest na stałe przycumowany do lądu, nie będzie żadnych wycieczek w nocy do monopolowego! :D
Partyboat jest na stałe przycumowany do lądu, nie będzie żadnych wycieczek w nocy do monopolowego! :D