Mw Summer Kayaking 2010
Moderator: Chimeria
Re: Mw Summer Kayaking 2010
Irin i jedna z jej koleżanek jadą ze mną, więc będziemy przed czasem. Pozostaje w tej kwestii Usa i Koleżanka #2
Również zabieram kuchenkę. Jeśli ktoś chciałby ją wykorzystać to proszę zabrać ze sobą butlę z gazem.
A necromancer is just a really late healer.
można mnie się spodziewać o... 9:30 p;
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
Ej, niech ktoś weźmie karty, ok?
lol pisałam już dawno temu o której będę. A co więcej, pisałam Crow ,ze jedziemy tym samym pociągiem od Kościerzyny........
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Do 3miasta. Jak z kupowaniem biletów na PKP. Każdy sobie czy ktoś kupi w imieniu reszty?
Myślę, że na tak krótki odcinek nie ma co bawić się w koordynację i niech każdy sobie kupi.
* Zorganizowałem transport busem z Tlenia do Okonin Nadjeziornych. Bus będzie na 14 osób (rozumiem, że przynajmniej dwie osoby - Raflik i Chi będa jechać samochodem) a przyjemność ta będzie nas kosztować 150 złt (10-15 złt / osobę, zależy od liczby chętnych). Na wypadek gdybym poszedł na dno, proszę żeby ktoś jeszcze zapisał sobie dane kontaktowe:
PRZEWÓZ OSOB STANISŁAW BETYNA
tel. 691-783-422
tel. 052-33-29-309
Osie 86-150
ul. Gwarna
* Jeśli ktoś nadal nie ma kuchenki gazowej zapraszam do podłączenia się do mnie. Posiadam palnik 'Campigaz' z systemem mocowania butli Easy Click. Niebieskie naboje Campigaz sa dostępne w praktycznie każdym sklepie turystycznym. Jeśli ktoś raz dziennie zalewa sobie Distanta to powinna wystarczyć jedna mała butla 230g. Jeśli ktoś pije siedem kaw dziennie lepiej zabrać dwie-trzy (lepiej kupić dwie małe niż jedną dużą ze względu na granularność zużycia).
http://www.campingaz.com/PL/p-22952-cv-270-plus.aspx
PRZEWÓZ OSOB STANISŁAW BETYNA
tel. 691-783-422
tel. 052-33-29-309
Osie 86-150
ul. Gwarna
* Jeśli ktoś nadal nie ma kuchenki gazowej zapraszam do podłączenia się do mnie. Posiadam palnik 'Campigaz' z systemem mocowania butli Easy Click. Niebieskie naboje Campigaz sa dostępne w praktycznie każdym sklepie turystycznym. Jeśli ktoś raz dziennie zalewa sobie Distanta to powinna wystarczyć jedna mała butla 230g. Jeśli ktoś pije siedem kaw dziennie lepiej zabrać dwie-trzy (lepiej kupić dwie małe niż jedną dużą ze względu na granularność zużycia).
http://www.campingaz.com/PL/p-22952-cv-270-plus.aspx
Z racji tego, że wyjeżdżamy jutro, nie będzie mnie już online, a bardzo bym chciała, żeby ktoś wziął matę do DDRa. Ja biorę jedną, a fajnie by było sobie poskakać.
See ya, guys! <3
See ya, guys! <3
A propos Momoka, powinna się zjawić w Lipuszu pociągiem koło 8:30. A ja i Gosia jedziemy z Chi.