Wypad leśny - 07/2014

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

ryuzok

Re: Wypad leśny - 07/2014

Post by ryuzok »

Satsuki wrote:Ja raczej pass ale kto wie czy nie zmienię zdania jeśli zrobicie z tego oficjalny zjazd mw...........

Mam jedno bardzo ważne pytanie: chodzenie po lesie czy po gorach zawierających las? Jeśli to drugie to rezygnuję już teraz natychmiast.
Teren po którym będziemy szli będize znany dopiero w przyszłym roku (ale to brzmi). A to ze wzlędu na to że jednak w pewnym stopniu będzie trzeba się dostosować do osób które idą, przykładowo:
Mi osobiście nie przeszkadzał by górski las z elementami alpinistyki, ale podejrzewam że poza mną znalazły by się MOŻE z dwie osoby które umiały by się wspinać ze sprzętem na plecach, więc to kategorycznie odpada jeżeli mamy iść wiekszą ekipą.
Stąd w zależności od chętnych teren będzie albo lekki, albo lekko średni.

Co do robienia z tego zjazdu, aż tak bym się nie zapędzał, ale jeżeli zjazd był by w górach, nie widzę problemu żebyśmy "poszli" na zjazd :)
korm

Post by korm »

>5l wody

top kek, fucking casuals nigdy nie piliscie z kaluzy? Mozna dostac roznych fajnych cholerstw od takich praktyk!
give her the dick
ryuzok

Post by ryuzok »

korm wrote:>5l wody

top kek, fucking casuals nigdy nie piliscie z kaluzy? Mozna dostac roznych fajnych cholerstw od takich praktyk!
Jak się nie umie wody oczyścić to i można, ale wtedy to jest równe z jedzeniem mięsa zaczynając od jego odchodów...
Korm, ur argument is invalid, i nie dostaniesz za to żadnej renty!
korm

Post by korm »

Pilem i patrz jakim jestem okazem zdrowia!
give her the dick
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

korm wrote:Pilem i patrz jakim jestem okazem zdrowia!
A teraz porozmawiajmy z nerkami pana Korma :)
Nothing is impossible
ryuzok

Post by ryuzok »

Distant wrote:
korm wrote:Pilem i patrz jakim jestem okazem zdrowia!
A teraz porozmawiajmy z nerkami pana Korma :)
Teraz porozmawiajmy z psyhiatrą pana Korma :)
Taii

Post by Taii »

To się teraz winowajca wtopy wypowie :P

Co Wy na to, żeby zrobić taki wyjazd górski w długi weekend majowy? Z tego co kojarzę na 2014 wypadały by kajaki na zjeździe.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
korm

Post by korm »

awsm
give her the dick
Crow

Post by Crow »

W kwestii kajaków jestem otwarty na sugestie, ale weekend majowy brzmi nieźle.
ryuzok

Post by ryuzok »

MA to chyba największy sens, chociaż osobiście proponował bym i tak wziąćwolne "przed majówką" i wypad zrobić na 1-2 dni wcześniej, tak żeby 1 dzień mieć na przesiedzenie w domu i odpoczęcie.
Czemu? Ostatni 30km odcinek mojej ekipy i opowieśc kumpla ja kto dystans około 100m od autobusu do metra pokonywał 30minut mówi chyba wystarczająco :)
Ogólnie raczej będziemy unikali "ciężkiego" terenu, ale to tak naprawdę nie jest pewne i wyjdzie w praktyce, bo też nie widzę iść 4 dni wzdłóż drogi.

Przy okazji jeżeli będa chętni to w trakcie sylwestra możemy przedyskutować kwestię "co zabrać" i całej reszty przydatnego sprzętu.
Post Reply