B-con
Moderator: Chimeria
Re: B-con
Ponieważ wraz z Alienką zdecydowaliśmy nie jechać na B-con osobno, mam do opchnięcia wejściówkę po cenie nominalnej(hopefully, o ile orgowie nie wyrażą sprzeciwu). Czekam na propozycje. Kto pierwszy ten lepszy.
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Sam, macie jeszcze 5 godzin, żeby zalicytować drugą wejściówkę:
http://allegro.pl/item822824644_plakaty ... orgow.html
http://allegro.pl/item822824644_plakaty ... orgow.html
WoW O_O
Czy mi się wydaje, czy Noire daje 100zł za wejściówkę O: ??
Czy mi się wydaje, czy Noire daje 100zł za wejściówkę O: ??
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Nah. Chodziło mi o zasady aukcji. W wieloprzedmiotowej brana jest pod uwagę najniższa cena. Mogłeś zalicytować choćby sto tysięcy złotych a zapłaciłbyś tyle ile osoba na najniższej pozycji, biorąc pod uwagę ilość przedmiotów dostępnych. Ponieważ na początku sądziłem, że wygrywa ten który da więcej zniechęciłem się do kupna wejściówki i chciałem oddać swoją aby nie jechać samotnie. Teraz jednak dzięki ofercie ciut wyższej od Caibra udało mi się kupić bilet dla Alienki. Dzięki za cynk Crow. Będziemy na b-conie.
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Ekipa opolska <czyli ja> zawstydzi Grupę Trójmiejską i będzie o 03:18 w Krakowie...<szybkie przekopanie planu> ale ja mogę od Częstochowy z Wami jechać przecież >DCrow wrote:Grupa Trójmiejska będzie korzystała z poniższego połączenia. 6:45 w Krakowie, huh...
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Ekipa krakowska zawstydzi obie ekipy i będzie w Krakowie od dzisiaj! NON STOP! O_o
Też dostałem tego maila. Żądają 30 zł. Weird. XD
Jeżeli to nie pomyłka to każdy z gości, którzy nie załapali się na wejściówkę mógł spokojnie licytować po dwie stówy i nas załatwić. XD
Jeżeli to nie pomyłka to każdy z gości, którzy nie załapali się na wejściówkę mógł spokojnie licytować po dwie stówy i nas załatwić. XD