Nie wiem, czy to odpowiedni dział, aby was wszystkich poinformować o założeniu naszemu forum chomika ^^, ale co tam, oto i czujcie się poinformowani.
Pomyślałam o chomiku ze względu na przeróżne materiały, którymi się wymieniamy (głównie o zdjęciach i filmikach). Mając wspólny dostęp do zwierzaczka, możemy zasysać z niego materiały bez uszczerbku na transferze, choć oczywiście nie sposób będzie ściągać z niego w takim trybie materiałów zbiorowo, zalogowanym może być bowiem tylko jedna osoba, ale da się to raczej przeżyć. Jest tak jak na filefroncie (gdzie zresztą dane do logowania na konto mw są takie same, jak te, które ustaliłam na chomiku - Log: multiworld, H: blue_haven). Zdecydowałam się na hamstera, ponieważ filefront mi osobiście przestał odpowiadać :| a na mediafire udało mi się wrzucić dwa packi a kolejnych mi już nie chce załadować :/
Wstępnie założyłam już dwa foldery na zdjęcia z wakacji MW i z sylwestrowych spotkań. Proponuję zakładanie podfolderów na dane zjazdy i kolejnych podfolderów na zdjęcia i materiały poszczególnych użytkowników (aktualnie w folderze świeradowskim są już moje materiały).
Modlę się, żeby już wreszcie nie było problemu z otwieraniem plików --'
Mam nadzieję, że chomik się przyda i że będziecie chcieli z niego korzystać ^^ Uważajcie tylko na informacje o rozpakowywaniu plików (jeśli wasz pack będzie miał mniej niż 50 plików, to wyskoczy informacja o rozpakowaniu i to już wedle własnego widzimisię można zadecydować).
Na MW jest już kilka osób, które aktywnie korzystają z chomika i myślę, że w razie czego chętnie pomogą w jego obsłudze (która zresztą nie jest wcale tak skomplikowana ^^). Oczywiście można też założyć swojego chomika i wtedy można będzie chomikować materiały użytkowników na nasze wspólne konto ^^
Konta mają:
Morgana (Morginess)
Noire (Zalewski)
USAGI (mylnypozor)
Saovine (Angouleme)
REnler
Gumowy (Phyre)
Cyfer (c-of-nine)
Norrdec
O tylu mi wiadomo ^^
To tyle na teraz. Czekam na wasze podejście do sprawy :]