Farmazon wrote:Hm... co powiesz na Enchantment - 2R Players cannot gain life? ;]
Oooo nice one :] Bo daj spokój, pakujesz się tak z każdą turą, że nie pogadam. I jeszcze ta ścianka XD
Farmazon wrote:Co do anioła- przyznaję, może ciut przesadziłem z overclockingiem.
No ciut.. z taktowaniem też, zaczął się przegrzewać już przy starcie.. A może by go jakoś uopływowić, mmm?...
Salve!
Alienka
--- Twoja garda marna moja jest bardzo zwarta
Zaciskam palce i wyzywam cię do walki na przechwałki
Stoję i oczekuję kiedy ty wyskoczysz na pałki
U, podoba mi się tu jakem MC
Manifestuję moje fenomenalne powierzchnie tnące
Tru. Pare crittów z Witherem też by nie zawadziło. Hm... Wygląda na to, że nie dowartościowałem czerwonego decku przy budowaniu trzech talii. Coś wymyślę i wyrównam poziomy mocy. ^_^V
Aniołka zaś, pyk, i na tokareczkę. I węglikiem spiekanym przycinamy do odpowiednich rozmiarów i kształtów.
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
No tak odrobinkę by się przydało XD bo niebieska przewinie białą spokojnie, ale czerwona nie zdąży spalić na czas.
O, tokareczka.. Dobry pomysł kochanie, jeszcze woskiem się nasmaruje to będzie można obniżyć taktowanie i będzie hulał.. Tylko ta antenka..myślę, że go rozprasza, dlatego lata zygzakiem XD
A żeby uzupełnić temat:
Salve!
Alienka
--- Twoja garda marna moja jest bardzo zwarta
Zaciskam palce i wyzywam cię do walki na przechwałki
Stoję i oczekuję kiedy ty wyskoczysz na pałki
U, podoba mi się tu jakem MC
Manifestuję moje fenomenalne powierzchnie tnące
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.