BAKA Y2K9

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Chimeria

BAKA Y2K9

Post by Chimeria »

Zawsze topic stawiała Usa, ale ona wraca pod koniec września, więc tym razem ja zadebiutuję.
Zbyt wielu szczegółów dotyczących tegorocznej BAKI jeszcze nie ma, ale to co najważniejsze:

miejsce: Wrocław

termin: 10-11.10.09

konwencja: kosmiczna

official site: http://baka.swat.pl (niestety mają nieaktualne dane >.> )

Zainteresowani?

Pociągi z W-wy do tego gniazda szalonych studentów jak zawsze shitowe. ;<
Distant
Demokratyczny Moderator

Re: BAKA Y2K9

Post by Distant »

Haaai. Poprzedni rok opuściłem, ale teraz się pojawię :3
Nothing is impossible
Akaryuu

Post by Akaryuu »

Ja sie raczej pojawie.. albo moze na pewno.. chyba tak :)
Tymczasem gorace hugzy dla multiworldowiczek, serdeczne usciski dla multiworldowiczow i Pozdrowienia z Nowego Jorku.. Aka.
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
Farmazon

Post by Farmazon »

Na Potęgę Posępnego Czerepu! Ależ oczywiście że pojadę! Ha ha! BAKA w zeszłym roku była tak cudownym wydarzeniem, że nie wyobrażam sobie opuścić tegorocznej edycji. Klimat i atrakcje były urzekające a ludzie niesamowicie mili.
W tym roku o ile czas i organizatorzy pozwolą planuję zorganizować:
1. Hentai Night
2. Hentai contest
3. MTG legacy tournament
4. MTG event/panel

Do przeprowadzenia tychże atrakcji zapraszam do pomocy każdego, kto zechce mnie wesprzeć. Ponieważ w tym roku HN odbędzie się pod znakiem komedii, przyjmę z radością filmy na płytkach, linki do sourców lub nawet same nazwy serii które kiedyś oglądaliście i zapadły wam pozytywnie w pamięć. Przydałby też się sędzia do obserwowania przebiegu turnieju mtg (choć nie jest konieczny).
Zapraszam również gorąco uczestników i graczy. Bez nich wszystkie atrakcje psu na budę. ^_^

Oprócz organizowania chciałbym też trochę radośnie ponaparzać się na miecze, potańczyć na DDRze i pouczestniczyć w Larpach. No i w tym roku nawet szarpnę się na cosplay. <uśmiecha się jak Kot z Cheshire>

Kto żyw i z okolic Krakowa wybiera się na BAKĘ, zapraszam do tego samego pociągu na partyjkę magica i czarującą pogawędkę w drodze. Termin wyjazdu do ustalenia ale najpewniej popołudnie w dzień przed BAKĄ.
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Crow

Post by Crow »

Organizowaliśmy raz na Bace turniej M:TG, udało się nawet zorganizować licencjonowanego sędziego, ale frekwencja była tragiczna :<.
Noire

Post by Noire »

Na Bace planuje byc w tym roku...bo w zeszlym bylam tylko na chwile xd'
Wiec trzeba to naprawic ;D
Conquered, we conquer.
Farmazon

Post by Farmazon »

Crow wrote:Organizowaliśmy raz na Bace turniej M:TG, udało się nawet zorganizować licencjonowanego sędziego, ale frekwencja była tragiczna :<.
Chyba zatem zezwolę aż na 10 proxów w decku. Free format w T1.5. Might be a good idea aby nawet ludzie bez kasy pograli na poziomie. ^_^
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
bibi

Post by bibi »

Ja z miłą chęcią wpadnę :)
Crow

Post by Crow »

Farmazon wrote:
Crow wrote:Organizowaliśmy raz na Bace turniej M:TG, udało się nawet zorganizować licencjonowanego sędziego, ale frekwencja była tragiczna :<.
Chyba zatem zezwolę aż na 10 proxów w decku. Free format w T1.5. Might be a good idea aby nawet ludzie bez kasy pograli na poziomie. ^_^
Powinieneś przedyskutować to z Usą, problem chyba polegał na czymś innym (np. ludzie po prostu nie zabierali talii ze sobą). Tak czy inaczej, ja chętnie się na turniej piszę.
Farmazon

Post by Farmazon »

<Rozsypuje na ziemi zioła i grobowy proch. Podpala. Siada ze skrzyżowanymi nogami i monotonnie nuci>
Calling Usa... Is anybody home? Calling Usa. Here alone.
Image
Post Reply