BAKA Y2K9
Moderator: Chimeria
BAKA Y2K9
Zawsze topic stawiała Usa, ale ona wraca pod koniec września, więc tym razem ja zadebiutuję.
Zbyt wielu szczegółów dotyczących tegorocznej BAKI jeszcze nie ma, ale to co najważniejsze:
miejsce: Wrocław
termin: 10-11.10.09
konwencja: kosmiczna
official site: http://baka.swat.pl (niestety mają nieaktualne dane >.> )
Zainteresowani?
Pociągi z W-wy do tego gniazda szalonych studentów jak zawsze shitowe. ;<
Zbyt wielu szczegółów dotyczących tegorocznej BAKI jeszcze nie ma, ale to co najważniejsze:
miejsce: Wrocław
termin: 10-11.10.09
konwencja: kosmiczna
official site: http://baka.swat.pl (niestety mają nieaktualne dane >.> )
Zainteresowani?
Pociągi z W-wy do tego gniazda szalonych studentów jak zawsze shitowe. ;<
Re: BAKA Y2K9
Ja sie raczej pojawie.. albo moze na pewno.. chyba tak :)
Tymczasem gorace hugzy dla multiworldowiczek, serdeczne usciski dla multiworldowiczow i Pozdrowienia z Nowego Jorku.. Aka.
Tymczasem gorace hugzy dla multiworldowiczek, serdeczne usciski dla multiworldowiczow i Pozdrowienia z Nowego Jorku.. Aka.
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
Na Potęgę Posępnego Czerepu! Ależ oczywiście że pojadę! Ha ha! BAKA w zeszłym roku była tak cudownym wydarzeniem, że nie wyobrażam sobie opuścić tegorocznej edycji. Klimat i atrakcje były urzekające a ludzie niesamowicie mili.
W tym roku o ile czas i organizatorzy pozwolą planuję zorganizować:
1. Hentai Night
2. Hentai contest
3. MTG legacy tournament
4. MTG event/panel
Do przeprowadzenia tychże atrakcji zapraszam do pomocy każdego, kto zechce mnie wesprzeć. Ponieważ w tym roku HN odbędzie się pod znakiem komedii, przyjmę z radością filmy na płytkach, linki do sourców lub nawet same nazwy serii które kiedyś oglądaliście i zapadły wam pozytywnie w pamięć. Przydałby też się sędzia do obserwowania przebiegu turnieju mtg (choć nie jest konieczny).
Zapraszam również gorąco uczestników i graczy. Bez nich wszystkie atrakcje psu na budę. ^_^
Oprócz organizowania chciałbym też trochę radośnie ponaparzać się na miecze, potańczyć na DDRze i pouczestniczyć w Larpach. No i w tym roku nawet szarpnę się na cosplay. <uśmiecha się jak Kot z Cheshire>
Kto żyw i z okolic Krakowa wybiera się na BAKĘ, zapraszam do tego samego pociągu na partyjkę magica i czarującą pogawędkę w drodze. Termin wyjazdu do ustalenia ale najpewniej popołudnie w dzień przed BAKĄ.
W tym roku o ile czas i organizatorzy pozwolą planuję zorganizować:
1. Hentai Night
2. Hentai contest
3. MTG legacy tournament
4. MTG event/panel
Do przeprowadzenia tychże atrakcji zapraszam do pomocy każdego, kto zechce mnie wesprzeć. Ponieważ w tym roku HN odbędzie się pod znakiem komedii, przyjmę z radością filmy na płytkach, linki do sourców lub nawet same nazwy serii które kiedyś oglądaliście i zapadły wam pozytywnie w pamięć. Przydałby też się sędzia do obserwowania przebiegu turnieju mtg (choć nie jest konieczny).
Zapraszam również gorąco uczestników i graczy. Bez nich wszystkie atrakcje psu na budę. ^_^
Oprócz organizowania chciałbym też trochę radośnie ponaparzać się na miecze, potańczyć na DDRze i pouczestniczyć w Larpach. No i w tym roku nawet szarpnę się na cosplay. <uśmiecha się jak Kot z Cheshire>
Kto żyw i z okolic Krakowa wybiera się na BAKĘ, zapraszam do tego samego pociągu na partyjkę magica i czarującą pogawędkę w drodze. Termin wyjazdu do ustalenia ale najpewniej popołudnie w dzień przed BAKĄ.
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Organizowaliśmy raz na Bace turniej M:TG, udało się nawet zorganizować licencjonowanego sędziego, ale frekwencja była tragiczna :<.
Na Bace planuje byc w tym roku...bo w zeszlym bylam tylko na chwile xd'
Wiec trzeba to naprawic ;D
Wiec trzeba to naprawic ;D
Conquered, we conquer.
Chyba zatem zezwolę aż na 10 proxów w decku. Free format w T1.5. Might be a good idea aby nawet ludzie bez kasy pograli na poziomie. ^_^Crow wrote:Organizowaliśmy raz na Bace turniej M:TG, udało się nawet zorganizować licencjonowanego sędziego, ale frekwencja była tragiczna :<.
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Powinieneś przedyskutować to z Usą, problem chyba polegał na czymś innym (np. ludzie po prostu nie zabierali talii ze sobą). Tak czy inaczej, ja chętnie się na turniej piszę.Farmazon wrote:Chyba zatem zezwolę aż na 10 proxów w decku. Free format w T1.5. Might be a good idea aby nawet ludzie bez kasy pograli na poziomie. ^_^Crow wrote:Organizowaliśmy raz na Bace turniej M:TG, udało się nawet zorganizować licencjonowanego sędziego, ale frekwencja była tragiczna :<.
<Rozsypuje na ziemi zioła i grobowy proch. Podpala. Siada ze skrzyżowanymi nogami i monotonnie nuci>
Calling Usa... Is anybody home? Calling Usa. Here alone.

Calling Usa... Is anybody home? Calling Usa. Here alone.