Zjazd 2k9 - Spam
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd 2k9 - Spam
Usa z pelna swiadomoscia nie dodalam wycieczki do eventow skoro na razie chetne jestesmy tylko dwie =o
GvS: Super! Nie martwicie sie, ze to 7 minut na przesiadke nie bedzie za krotko?
ps. Korm, mowiles, ze nie jedziesz =]
GvS: Super! Nie martwicie sie, ze to 7 minut na przesiadke nie bedzie za krotko?
ps. Korm, mowiles, ze nie jedziesz =]
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
GvS, jeśli wasz pociąg się będzie spóźniac (na co szczesliwie w nocy są duzo mniejsze szanse) to powiedzcie konduktorowi, że macie przesiadkę w Częstochowie. W takim wypadku konduktor skontaktuje sie z kim trzeba i drugi pociąg poczeka na wasz. Miałam pełno takich sytuacji i jesli zgłosilam wczesniej, że mam przesiadke to nigdy nie było z tym problemu z poczekaniem.
Conquered, we conquer.
Sat - Nie martwimy się, 7 minut to kawał czasu. Z kormem zawsze jakoś sobie radzimy. Najwyżej jak pociąg będzie się spoźniać to zadzwonimy i poprosimy żebyś rzuciła się pod pociąg czy coś ;]
Noi - Ok! Dzięki za radę. Kiedyś też byłem przekonany że o tej godzinie pociągi raczej nie powinny się spoźniać ale pkp już kilka razy pokazało mi że jednak potrafią, więc może się przydać.
Topic organizacyjny jest super. Pewnie wezmę jeszcze mojego laptopa zeby poprzegrywać co się da i w razie ewentualnej bezsenności zorganizować drugą edycję festiwalu dziwnych filmów japonskich.
Noi - Ok! Dzięki za radę. Kiedyś też byłem przekonany że o tej godzinie pociągi raczej nie powinny się spoźniać ale pkp już kilka razy pokazało mi że jednak potrafią, więc może się przydać.
Topic organizacyjny jest super. Pewnie wezmę jeszcze mojego laptopa zeby poprzegrywać co się da i w razie ewentualnej bezsenności zorganizować drugą edycję festiwalu dziwnych filmów japonskich.
A necromancer is just a really late healer.
Sat - chętnych na wycieczkę jest więcej niż tylko my ;p No i pewnie na miejscu chętni się znajdą ^^
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Ja pewnie pójdę, jak znam Barta, to on też się przyłączy.
Za to uczciwie, mam problemy z larpem. Skarb narodów wymaga ode mnie trochę pracy, a na larpa na razie jeszcze nie mam pomysłu.
Za to uczciwie, mam problemy z larpem. Skarb narodów wymaga ode mnie trochę pracy, a na larpa na razie jeszcze nie mam pomysłu.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Ja też pójdę. Paszportów nie trzeba? :P
Jasne, że trzeba. Weź też badanie krwi i kartę rowerową. :P
We do not sow
A pływacką :<? Jak zacznie padać p;
hmmm
hmmm
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Oj! Z pływacką i rowerową mogą być kłopoty. Myślicie, że wystarczy świadectwo chrztu i patent sternika?
O! Jak nas zombie zaatakuje to świadectwo chrztu się przyda [; A patent zamiast karty pływackiej p;
hmmm a może po prostu parasol i woda święcona... Acid Demo xD?
hmmm a może po prostu parasol i woda święcona... Acid Demo xD?
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.