Ktoś spędza weekend w Trójmieście?
Moderator: Chimeria
Ktoś spędza weekend w Trójmieście?
Osoby które z mniej lub bardziej przypadkowo będą w ten weekend przebywać w Trójmieście zapraszam do siebie w sobotę na ognisko. Miejsca noclegowe u siebie mam już co do zasady rozdysponowane, ale gwardia Trójmiejska jest liczna. Początek spotkania o godzinie 17tej. Osoby przyjezdne mogą dodatkowo liczyć na zwiedzanie atrakcji turystycznych naszych pięknych miast w Sobotę rano lub w Niedzielę rano. Zapraszam.
Re: Ktoś spędza weekend w Trójmieście?
Ja niestety odpadam bo jadę na koncert do Pragi /;
Miłego grzania się przy ognisku [;
Miłego grzania się przy ognisku [;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
gdybyś Crowie powiedział w zeszłym tygodniu to chętnie bym wpadł, niestety już mam plany :<
Mówiłem na IRCu, ale trochę słabo się rozeszło ...
Tylko mały fail, że zapowiadają ulewne deszcze na weekend:/ Mamy jakiś plan awaryjny?
O! Bardzo chętnie bym wpadł, zwłaszcza, że to tylko godzinka jazdy kolejką z Lęborka. Bardzo daleko od dworca trzeba iść? Nie to, żebym się marszu bał, ale mój GPS w głowie źle działa w miastach ;)
team trójmiasto może się zorganizować i odebrać cię z wcześniej wskazanej lokacji o wyznaczonej godzinie, żołnierzu:D
Godziny mojego przyjazdu ogranicza tylko SKM - całą sobotę mam wolną. Przystanek wy mi wskażcie, gdzie wam bliżej.
Faroo, jedź do Redłowa ; tylko o której się odebrać? jak coś, pisz: 695 43 53 93
Mogę w zasadzie przyjechać o dwóch godzinach 1150 lub 1650, pomiędzy nimi nic nie mam do Redłowa. Mogę też być o 1320, ale wtedy dojadę tylko do Gdyni Gł. To już ty ustal, kiedy Ci wygodniej mnie odebrać, dostosuję się.