IMO lepiej by było ogłosić składnik/motyw przewodni (czyli niekoniecznie wszystkie komponenty musiałyby być identyczne) przed sylwestrem, żeby można było sobie przemyśleć i troche potrenować. Przy tym formacie który zaproponowałeś obawiam sie że wyjdą z tego bardziej "Studenckie Rewolucje" niż Master Chef (ale to tylko moje trzy grosze :D).Ad 1. Ilość i składniki nadawane odgórnie, każdy dostaje to samo - żeby były równe szanse. Dla urozmaicenia składniki też mogły by być mocno pojebane, więc uprzedzam, że jest to opcja (Korm, potrzebujemy skorpionów!)
Ad 2. Porcje - robimy degustacyjnie, czyli jedna porcja na 2-3 osoby z której każdy skubnie po jakieś 2 łyżki dla smaku.
Ad 3. Ograniczenie czasowe, na gotowanie każdy uczestnik miał by jakieś 30-45 minut. Dodatkowo ewentualne 10 minut na ogarnięcie co mamy za skłądniki i jak je połączyć.
Sylwester 2016/17
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2016/17
Conquered, we conquer.
Ej, póki co myślałem nad eventem cały... no w porywach do kwadransu. Więc tak, z prewnością coś jeszcze będzie bardziej sprecyzowane :PNoire wrote: IMO lepiej by było ogłosić składnik/motyw przewodni (czyli niekoniecznie wszystkie komponenty musiałyby być identyczne) przed sylwestrem, żeby można było sobie przemyśleć i troche potrenować. Przy tym formacie który zaproponowałeś obawiam sie że wyjdą z tego bardziej "Studenckie Rewolucje" niż Master Chef (ale to tylko moje trzy grosze :D).
Tak czy siak prosił bym się zgłaszać jak kto zainteresowany.
Ja.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Nie doczekałem się odpowiedzi więc zapytam wprost?ryuzok wrote:Kenji - możesz przywieźć sobie sztuczną szczękę, zrobimy sobie mały sparing :P
Kenji, Ryjek czy planujecie jakąś wieczorną galę boksu na sylwestrze?
http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=4&t=713
Zaliczkę będę płacił jutro, więc jeśli ktoś zobaczy jakiś critical error, to dajcie znać jak najszybciej.
Zaliczkę będę płacił jutro, więc jeśli ktoś zobaczy jakiś critical error, to dajcie znać jak najszybciej.
Potwierdzam sie.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Marianna i ja potwierdzamy się.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Potwierdzam całą naszą trójkę.
Ale... Dolina Bobrów? :DDDD TA Dolina Bobrów? :DDD
Ale... Dolina Bobrów? :DDDD TA Dolina Bobrów? :DDD