Summer Summit MW 2016

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

28.VIII - 3.IX, Półwysep Lipa Y/N

Poll ended at Mon Jun 06, 2016 4:44 pm

Yes
10
77%
No
3
23%

Total votes: 13

Debart

Re: Summer Summit MW 2016

Post by Debart »

Zapisujemy się z Anią na trzy pierwsze dni i zaklepujemy łóżko :)
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Sklepik na miejscu podobno sucks, sama nie byłam, ale dziewczyny z pracy po zobaczeniu cen za jakieś piwo czy redsy postanowiły wybrać się do biedronki samochodem. Mówiły o przebitce makabrycznej, ale gomene nie słuchałam. Wydaje mi się też, że jak skręcaliśmy w drogę już do samego ośrodka w las, na zakręcie był miejscowy sklepik, a odległościowo wydaje mi się jakieś 30-40 min spacerkiem czyli piechurzy mogą ten czas skrócić do połowy.

Na śniadaniu były jakieś jajecznice bo widziałam jak ludzie jedli - podobno dobra, były też ryby i sałatki - ale te mogły zostać z naszej integracji wieczornej, tak jak i inne potrawy więc wypowiadać się nie chcę - było pieczywo nawet świeże. Kawy nie pijam więc nie wiem jak smakowała, ale była w takich dużych termosowatych cosiach i widziałam jak ktoś robił w małym ekspresie.
Z godzinami to było słabo, śniadanie miało być 10-11 i jak część osób dotarła później to już same rechy były bo pod koniec już sprzątali, niby donosili w trakcie, ale my przyjechaliśmy w dwa autokary więc chyba musieli.

Czy ktoś ma jeszcze 1 miejsce wolne w te i z powrotem i przygarnie kropka?
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Chimeria

Post by Chimeria »

Xellas! Na bogów światła i ciemności zajrzyj na gtalka goddamnit :P

Myślę, że na początku zrobimy trip zaopatrzeniowy do marketu żeby większe zakupy mieć z głowy.
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Chi to nieco skomplikowane bo nie mam telefonu z andkiem, a jestem bez swojego komputra na razie ^^'
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Noire

Post by Noire »

Debart wrote:Zapisujemy się z Anią na trzy pierwsze dni i zaklepujemy łóżko :)
Bait, ale mimo wszystko: W pierwszym poście Sat jest rozpisany przydział łóżek :D
Zostalo łóżko w pokoju komunalnym łączonym z kuchnią.
Last edited by Noire on Fri Aug 19, 2016 10:06 am, edited 2 times in total.
Conquered, we conquer.
Satsuki

Post by Satsuki »

Noire wrote:
Debart wrote:Zapisujemy się z Anią na trzy pierwsze dni i zaklepujemy łóżko :)
Bait, ale mimo wszystko: W pierwszym poście Sat ma rozpisany przydział łóżek :D
Chciałam tylko poinformować, że topic został mi ukradziony przez Crowa i Chimerię i nie ja pisałam tę listę. Może i "wszystko jest w topicu organizacyjnym" ale ja o nim niczego w tym roku nie wiem więc nie przychodzcie do mnie na gtalka pytać pls <3

Mam tylko nadzieję, że osoby jadące na cały tydzień (i te, które zadeklarowały obecność szybciej) mają pierwszeństwo z wybieraniem łózek.

Co do jedzenia to jestem w team obiady ale zydze 20 zł od sniadania. Tym bardziej, że Ada deklaruje kawiarkę <33333
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
KptKenji

Post by KptKenji »

Nie chce robic jakiejs tragedii z tego, ale sniadanie to najwazniejszy posilek dnia, jesli jest niedobre to moze zrujnowac caly dzien, szczególnie jak sie jest poza domem. Nie zjedzenie sniadania i nie popicie dobra kawa/herbata to najczestsza przyczyna stresu, wypadków samochodowych w drodze do pracy i slabego performance w tejze. (cytuje Scientific American, jest na to statystyka).

A sklepik z monopolem terytorialnym (czyt. nikomu kto przyjechal na wakacje odpoczac, nie chce sie zasuwac 30 km do Biedry po piwo, które i tak za szybko sie skonczy) bedzie mial zawsze zawyzone ceny, prawo popytu i podazy.

W dodatku mój szef wlasnie sie mnie zapytal czy nie moge szybko we wtorek poleciec do dostawcy w Czechach a w srode do fabryki w Austrii!!! :( Wiec nie wiem Bart czy to lózko wam sie nie udostepni, sytuacja sie wyklaruje na mój close-of-play.

Ma ktos pilke do siatkówki? Wlasnie doczytalem ze jest tam boisko, wiec jesli sniadanie bedzie dobre bedzie mozna je od razu spalic poprzez sport.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
AdA

Post by AdA »

Deklaruje, ze przywieziemy forumowe rakietki i lotki do badmintona.
Mamy tez pilke do siatkowki, niestety jest kompletnym flakiem. Dam znac czy udalo nam sie ja napompowac.
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Mazoku

Post by Mazoku »

O ile o czymś nie wiem, to mamy potencjalny logistyczny problem z miejscami. Bo chociaż w drogę "do" jedzie aż 5 aut (ja, Crow, Maczer, Ada i Bart), więc wszyscy zainteresowani się z kimś zabiorą, to w powrotną tylko 3 (bez Barta i bez Ady).

Także zdaje się potrzebny będzie albo kierowca chętny do zrobienia dwóch kursów, albo śmiałkowie chętni do powrotu pociągiem z Kościerzyny.
Last edited by Mazoku on Fri Aug 19, 2016 11:45 am, edited 1 time in total.
Your favourite fearless hero.
Chimeria

Post by Chimeria »

Ja staram się updejtować topic o całe info, które posiadam (bo Crow tego nie robi ;p), ale też nie wiem wszystkiego, więc Crowa trzeba męczyć osobiście.
Ta strona topiku przypomina mi dlaczego unikam organizowania zjazdów. <3 Ale ogólnie to fajnie, że będziecie Bart ~

Kenji - przestań dramatyzować, srsly. :) Będziemy - spróbujemy, jeśli będzie chujowo, to będziemy jeść we własnym zakresie i tyle. Jakie rozwiązanie chciałbyś mieć na teraz, żeby nie panikować? Nic więcej teraz się nie wymyśli. Wiem, że śniadanie ważna sprawa, ale żeby Ci cały dzień miało zepsuć? Cmon, you'r a big boy!

Edit - Maz, dojazd z Kościerzyny do 3city jest całkiem spoko, gorzej że do tej Kościerzyny ludki będą potrzebowali podwózki.
Post Reply