Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
@Ada - ekstra! :) Jestem pewna, że Crow się podzieli, zwłaszcza, że kubeczkowy art, choć in progress, to jest bardzo fajny w tym roku. ^^
To btw ja też zgłaszam mały event. :>
Machnie ktoś może dodatkowo kalambury na ewentualny deszczowy wieczór? Mat?
Żeby mnie potem hejtowali za "bojler dwupłaszczowy"? :DChimeria wrote:Machnie ktoś może dodatkowo kalambury na ewentualny deszczowy wieczór? Mat?
To może jakieś tematyczne kalambury np. "lata 90" lub "internet"?:P Można też kupić rolkę papieru, marker i zrobić rysowane kalambury.
Potwierdzam! Mamy z Chime już połowę artu i na tę chwilę to moj ulubiony kubek w calej historii MW (zaraz po kubkach z logo organizacji). Jest zajebisty!Chimeria wrote:@Ada - ekstra! :) Jestem pewna, że Crow się podzieli, zwłaszcza, że kubeczkowy art, choć in progress, to jest bardzo fajny w tym roku. ^^
Mat, nie wiem kto hejtuje na Twoje kalambury ale sa najlepsze na swiecie wlasnie dlatego, ze sa trudne i nie dla casuali. Orzechy arachidowe fwd! Pls zrób. Aczkolwiek kupienie roli papiery i zrobienie rysowanych też nie brzmi zle.
Muzyka z lat 90. - awesome, moze nawet uda mi się cos zgadnąć @@. Moze ktos zrobi event serialowy, zeby poprawic mi samoocene? :D
Ja też planuję jeden event, ale dogrywam jeszcze zasady z Crowem. Szykuje sie ekstra zjazd w tym roku :3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Dobra. Postaram się coś wyskrobać na kalambury.
Proszę bardzo, mała podpowiedź czego można się spodziewaćSatsuki wrote:Muzyka z lat 90. - awesome, moze nawet uda mi się cos zgadnąć @@.
Top songs 90s Part 1
Top songs 90s Part 2
Top songs 90s Part 3
Wszystkich fanatyków X-Winga mogę uszczęśliwić kolejnym turniejem :)
Jacyś chętni? Tym razem turniej był by na rozpiski do 100pkt :)
Jacyś chętni? Tym razem turniej był by na rozpiski do 100pkt :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
GvS, jak decyzja? Zarezerwowaliście osobny domek, czy wchodzimy do obecnych (plus namiot ostatniego dnia)?
Jeśli byłaby możliwość wyświetlenia .ppt gdzieś to chetnie przygotuje fotki z Japonii w formie prezentacji.
Jeśli jest jeszcze jakis wieczór wolny, to chętnie przygotuje event pt. "Nerdiliada". Z obowiazkowymi sucharami. :>
Jeśli jest jeszcze jakis wieczór wolny, to chętnie przygotuje event pt. "Nerdiliada". Z obowiazkowymi sucharami. :>
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Chcesz zdjęcia zabić rozdzielczością PowerPointa, srsly? To już lepiej je na komórce obejrzeć luzem. Dotychczas na zjazdy Usa przywoziła projektor, w tym roku jej nie będzie więc projektora pewnie też nie.
Dobry event jest dobry a eventów nigdy za wiele więc możesz robić.
Dobry event jest dobry a eventów nigdy za wiele więc możesz robić.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.