Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
Sorted :)
Jesli ktos ma ochote zglosic sie na ochotnika i odebrac mnie z lotniska to nie oponuje.
Jesli ktos ma ochote zglosic sie na ochotnika i odebrac mnie z lotniska to nie oponuje.
- Attachments
-
- loty.JPG (77.1 KiB) Viewed 6667 times
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Widzę drugie wakacje na zwiedzanie Monachium...
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Termin wyjazdu jest zaklepany i zaliczka za rezerwację wysłana. Atrakcje na miejscu są normalnie czynne a ośrodek powinien być pełny - nawet w tym terminie nie było tam łatwo znaleźć dla nas miejsca i jak wspominałem jeden domek zdajemy o dzień wcześniej.
Co z osobami z tegoż domku? Są rozdzielane po innych domkach, mają brać namiot czy pakować walizki i jechać do domu? :P Chyba, że jest jakiś set osób, którym pasuje wcześniejszy powrót?Crow wrote: jeden domek zdajemy o dzień wcześniej.
Ja mogę bez problemu iść pod namiot na ostatnią noc.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ja moge sie zwinac dzien wczesniej, jesli mnie ktos podwiezie do transportu publicznego.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Mam na razie 2 ochotników na nocowanie w namiocie. Poza tym będziemy do namiotów odsyłać osoby, które nie zgłosiły się na zjazd zawczasu. W końcu - robimy party hard ostatniej nocy i nie śpimy. Nikogo nie odsyłamy do domu wcześniej.Chimeria wrote:Co z osobami z tegoż domku? Są rozdzielane po innych domkach, mają brać namiot czy pakować walizki i jechać do domu? :P Chyba, że jest jakiś set osób, którym pasuje wcześniejszy powrót?Crow wrote: jeden domek zdajemy o dzień wcześniej.
Ja się też zgłaszam zawczasu.
To powoli zaczyna przypominać rezerwację łóżek w niezarezerwowanym jeszcze domku na ostatniego sylwestra. ^^
Z góry zaznaczam, że jeśli jedynym wyjściem na ostatnią noc będzie spanie w namiocie, to ja wole wrócić do domu. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.
Z góry zaznaczam, że jeśli jedynym wyjściem na ostatnią noc będzie spanie w namiocie, to ja wole wrócić do domu. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.