Taiu walker assout na Hoth'cie. Moge być jedną z nóg AT AT :DW planach mam również przeprowadzić z kumplem event Star Warsowy. Jaka forma i o co w nim bedzie chodzić dam znać jak ogarniemy sprawę :P
Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
YESRaflik wrote:Powtórka z Corn-Dogów i FATpocalypse aka Pizza-Cake anyone?W kuchni:
- piec elektryczny z piekarnikiem
YESSatstuki wrote: Ktoś chętny na rosół sylwestrowy i cebulowa?
YESTaii wrote: W planach mam również przeprowadzić z kumplem event Star Warsowy. Jaka forma i o co w nim bedzie chodzić dam znać jak ogarniemy sprawę :P
Gratuluję, masz talen, 3x na tak! Awansowałeś do drugiego etapu w którym trzeba przynieść mi burgerka :)C914 wrote:Taiu walker assout na Hoth'cie. Moge być jedną z nóg AT AT :D
Na wszystkie zupy cebulowe, corn-dawgs, pizza cakes mówimy głośno TAK. Na wszystkie inne propozycje też.
Ale będzie fajnie *^^*
Ale będzie fajnie *^^*
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Zgadzamy się na wszelkie community jedzenie, a ze swojej strony mogę zagwarantować, że zrobię na miejscu jakieś ciasto.
Sat, ogarnęłaś kwestię HDMI? Jeśli jest, to weźmiemy naszą playkę + 4 kontrolery do move (więc reszta może ewentualnie wziąć swoje gry już bez sprzętu).
Może uda nam się też rozdziewiczyć naszą nową planszówkę KOGENERACJA (o tworzeniu elektrociepłowni).
Peace out!
Sat, ogarnęłaś kwestię HDMI? Jeśli jest, to weźmiemy naszą playkę + 4 kontrolery do move (więc reszta może ewentualnie wziąć swoje gry już bez sprzętu).
Może uda nam się też rozdziewiczyć naszą nową planszówkę KOGENERACJA (o tworzeniu elektrociepłowni).
Peace out!
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Community jedzenie - tak. No bez cebulowej.
corn-dawgs <— Was is das?
corn-dawgs <— Was is das?
Rosomak wrote: corn-dawgs <— Was is das?

Conquered, we conquer.
@Ada, trafilam jak babeczka jechala autem wiec nie chcialam jej niepotrzebnie zawracać głowy. Napiszę na dniach maila z pytaniem.
Tez mam w planach upiec szybkie proste ciasto ale potrzebuje do niego blachy i miksera. No i zawsze mozna zrobic grashopper pie z moich urodzin :3
@Mat, wpadnij w czwartek do jc, obgadamy może transport do Szczyrku?
@Sao, ja tez sie nie moge doczekac :)
Ps. Nie wiem czy ktos zwrocil uwage na to, ze w domku jest sauna i jacuzzi wiec pamietajcie o kostiumach :p
Tez mam w planach upiec szybkie proste ciasto ale potrzebuje do niego blachy i miksera. No i zawsze mozna zrobic grashopper pie z moich urodzin :3
@Mat, wpadnij w czwartek do jc, obgadamy może transport do Szczyrku?
@Sao, ja tez sie nie moge doczekac :)
Ps. Nie wiem czy ktos zwrocil uwage na to, ze w domku jest sauna i jacuzzi wiec pamietajcie o kostiumach :p
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Przypomnij o której się spotykacie.Satsuki wrote:@Mat, wpadnij w czwartek do jc, obgadamy może transport do Szczyrku?
Cebulowa :< :< :< :< :< :<
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Najbezpieczniej będzie jak przyjedziesz o 20:40 - 21.Rosomak wrote:Przypomnij o której się spotykacie.Satsuki wrote:@Mat, wpadnij w czwartek do jc, obgadamy może transport do Szczyrku?
Usa :<
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.