Project R1 [Tree of Savior]
Moderator: Crow
Re: Project R1 [Tree of Savior]
Uh huh. Teraz mi troche głupio ale GVS: ja po prostu zapomniałam, że Ty jeszcze grywasz w gry ;/
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jeśli jakimś fartem dostanę dodatkowy kod na drugiego maila, to się podzielę!
Mój TOS się już ściąga ;3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Zainstalowane i czeka do wtorku.
Btw. Który serwer?
Btw. Który serwer?
Conquered, we conquer.
Wraz z paroma znajomymi wybieram się na Zemynę.
Edit: prawdopodobnie będzie to jednak wybór pomiędzy Gabiją a Laimą. Na Zemynę idą również BRy.
Edit: prawdopodobnie będzie to jednak wybór pomiędzy Gabiją a Laimą. Na Zemynę idą również BRy.

Polski FanSite o TOS-ie (http://www.treeofsavior.com.pl/) zamierza rejestrować się na Gabije, więc proponuję również tam uderzyć.
PS. <Chamska reklama mode on> Jeśli ktoś chce zacząć aktywnie się udzielać na polskim fansite, prosiłbym o rejestrację przez ten link: http://www.treeofsavior.com.pl/forum/me ... eferrer=24
Ogólnie stronka z małym jeszcze ruchem, a większość użytkowników przypomina wczesne MW - czyli wesołe żartobliwe towarzystewko z paroma spammerami. <Chamska reklama mode off>
PS. <Chamska reklama mode on> Jeśli ktoś chce zacząć aktywnie się udzielać na polskim fansite, prosiłbym o rejestrację przez ten link: http://www.treeofsavior.com.pl/forum/me ... eferrer=24
Ogólnie stronka z małym jeszcze ruchem, a większość użytkowników przypomina wczesne MW - czyli wesołe żartobliwe towarzystewko z paroma spammerami. <Chamska reklama mode off>
Zainstalowane i czeka do jutra. Gdzie zamierzacie zacząć?
Nothing is impossible
Przeczytałam pobierznie różne communities i wygląda na to, że Gabija jest najpopularniejszym wyborem.
Czyli lepsza randomizacja, wiecej dropów, więcej nietypowych itemów. Osobiście stworzę postać tam, więc może wstępnie umówmy się wszyscy na ten serwer - jeśli okaże sie słabo, wtedy można podjąć decyzję o ewentualnym przeniesieniu.
Druga sprawa to preferowana rola w drużynie i wybór klas.
Ja zamierzam zrobić jakiegoś tanka, więc zaczynam Swordsmanem
TL;DR - Idziemy na Gabiję, bo tam będzie większy fun.
Czyli lepsza randomizacja, wiecej dropów, więcej nietypowych itemów. Osobiście stworzę postać tam, więc może wstępnie umówmy się wszyscy na ten serwer - jeśli okaże sie słabo, wtedy można podjąć decyzję o ewentualnym przeniesieniu.
Druga sprawa to preferowana rola w drużynie i wybór klas.
Ja zamierzam zrobić jakiegoś tanka, więc zaczynam Swordsmanem
TL;DR - Idziemy na Gabiję, bo tam będzie większy fun.
Conquered, we conquer.
Głupia praca :(
Ja dopiero wieczorem zacznę, więc nie lvlujcie zbyt szybko!
Czy ktoś poza Crowem chce być healerem? Ja bym sobie chętnie zaczęła od archera albo clerica.
Ja dopiero wieczorem zacznę, więc nie lvlujcie zbyt szybko!
Czy ktoś poza Crowem chce być healerem? Ja bym sobie chętnie zaczęła od archera albo clerica.