Zjazd letni 2015 - stacjonarka
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2015 - stacjonarka
Już ppodalam o tym Usie ale z przyczyn ode mmnie niezależnych mój wyjazd stanął pod wwielkim zznakiem zapytania. Jeśli jednak Uda mi sie pojechać to tylko autem, na pociąg nie będzie mnie stać.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ja podtrzymuję propozycję, oczywiście.
Przejazd samochodem w jedną stronę to ok. 200-220 zł do podziału. Przejazd pociągiem to obecnie 133,4 zł (EIC do Zawiercia i KŚ do Żarek-Letniska). Można jechać zdecydowanie taniej TLKą, ale to impreza na prawie 9 godzin.
Także ja chętnie pojadę nawet w dwójkę, ale liczę że Crow i Sat też się namyślą.
Przejazd samochodem w jedną stronę to ok. 200-220 zł do podziału. Przejazd pociągiem to obecnie 133,4 zł (EIC do Zawiercia i KŚ do Żarek-Letniska). Można jechać zdecydowanie taniej TLKą, ale to impreza na prawie 9 godzin.
Także ja chętnie pojadę nawet w dwójkę, ale liczę że Crow i Sat też się namyślą.
Your favourite fearless hero.
Jakbyśmy z Maczerem do jechali na weekend, to można liczyć na ostatnie 2 miejsca?
Czynniki zewnetrzne zmienily sie na tyle, ze jade! Mazoku, mam nadzieje, ze jest dla mnie miejsce.
@Bart, moze tez jedzcie autem i na powrot bedzie po trzy osoby do auta? Czasowo szybciej, cenowo podobnie....
@Bart, moze tez jedzcie autem i na powrot bedzie po trzy osoby do auta? Czasowo szybciej, cenowo podobnie....
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jest.Satsuki wrote:Czynniki zewnetrzne zmienily sie na tyle, ze jade! Mazoku, mam nadzieje, ze jest dla mnie miejsce.
Raczej ciężko. Jeśli Crow się zdecyduje, to jest już czwórka w obie strony. A nawet jeśli nie, to w 5 osób w Seacie będzie ciasno na tak długiej trasie.Debart wrote:Jakbyśmy z Maczerem do jechali na weekend, to można liczyć na ostatnie 2 miejsca?
Your favourite fearless hero.
Pozdro 666 z plaży od Ryjka [;

- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
http://noire-ighaan.deviantart.com/art/ ... -558669895
Grafika kubkowa, o której nie mam zielonego pojęcia jak wyszła :D
W opisie obrazka jest link do indywidualnych headshotów.
Grafika kubkowa, o której nie mam zielonego pojęcia jak wyszła :D
W opisie obrazka jest link do indywidualnych headshotów.
Conquered, we conquer.
Hue hue hue... może i kubka nie wygralem, ale z ta grafiak zrobie sobie własny :D
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Szukaj drukarni z rozmiarówką na kubkach 9x21cm, bo takie jest ratio :Dc914 wrote:Hue hue hue... może i kubka nie wygralem, ale z ta grafiak zrobie sobie własny :D
W linku na stashu masz tez oryginalny, nieprzyciemniony obrazek.
Conquered, we conquer.
Dzięki za udaną końcówkę zjazdu, event pojedynkowy, krzyżówka i kalambury były mega :D Szkoda, że z Sao i Renem się rozminęłam :<
Wrzuciłam na chomika moje biedne foty, tylko z eventu pojedynkowego, but still!
Wrzuciłam na chomika moje biedne foty, tylko z eventu pojedynkowego, but still!