Termin:
31.08.2015 - 06.09.2015 - pierwszy tydzień września/6 nocy.
Miejsce:
Pokoje Gościnne "U Grażynki"
ul. Szkolna 5
42-311 Żarki-Letnisko
woj. śląskie
Pod Częstochową, koło Myszkowa.
Jura Krakowsko - Częstochowska.

Opłaty:
20zł za noc od osoby - cena nie jest uzależniona ani od ilości osób, ani od ilości noclegów.
Dzięki czemu ne będzie wiecznego problemu z podziałem poprzecznym przez ilość osób i
pierwiastkowaniem z ilości noclegów, żeby każdy zapłacił właściwy ułamek całości. Takoż osoby,
które będą od poniedziałku do niedzieli płacą po prostu za 6 noclegów, czyli 120zł, a osoby
przybywające od piątku do niedzieli za 2 noclegi, czyli 40zł :) Dla Benka załatwię jakieś specjalne rabaty :P
Nocleg:
Na chwilę obecną wynajęty mamy domek 4 osobowy + pokój 4 osobowy. Nie każdy jeszcze się potwierdził,
czy jedzie skoro morze odpadło. Na dniach będę jeszcze męczyć ludzi, który się ne zadeklarowali konkretnie.
Jednocześnie na pewno na sam weekend będziemy do tego brać jeszcze 1 lub 2 pokoje 3 osobowe, gdyż
dojadą do nas oddziały Warszawskie i (mam nadzieję) Częstochowskie :)
W domku oraz pokoju jest kuchnia z wyposażeniem, łazienka oraz w pokoju internet WiFi. Miejsce na grilla i ognisko/parking.
Dojazd:
Z każdej strony PL dojazd PKP, dworzec jest niedaleko, wiec spokojnie będzie można dojść z budka. Acz
zapewne 95% uczestników przyjedzie samochodami P:
Eventy
Jak widać po mapie, niedaleko mamy również wodę, takoż i lasy + pagórki - dla każdego coś miłego : )
Będzie co robić, na dniach ogarnę wycieczkę szlakiem orlich gniazd.
Ktoś chętny na przygotowanie jakichś eventów? Ze swojej strony na pewno ogarnę wycieczkę, oraz mam
już prawie skończony jeden event i jak dam radę jeden konkurs (:
PPL:
Pełna lista duszyczek, przez zjazd przewinęło się 20 osób :)
Benek - pies na baby ; D
Brujah
c914
Ch4os
Chimeria
Crow
Gruby
Leonidas
M4gda
Magda
Mat
Mazoku