Wypad leśno-górski 19 - 22.06.2014
Moderator: Chimeria
Re: Wypad leśno-górski 19 - 22.06.2014
Jako że zostały nam jakieś 2 tygodnie, proszę o potwierdzanie swojego udziału (tu, czy na fejsie, obojętne) :)
Ja mam klepnięty urlop na piątek już, ale zastanawiam się, czy nie potrzebuję też na środę... Jak planujecie początek wyprawy? Spotkanie w Rytle ? W Warszawie? O której godzinie?
jako że dojazdy są tam dziwne to spotykamy się w Rytle (mimo początkowych planów aby w krakowie, dojazd tam zajmie tyle samo z warszawy i z kraka - thanks Sao). wybywamy tam z wawy w środę w nocy, i jestesmy na miejscu w czwartek rano (sądzę że ruszać zamierzamy około 1200 z marszem).Crow wrote:Ja mam klepnięty urlop na piątek już, ale zastanawiam się, czy nie potrzebuję też na środę... Jak planujecie początek wyprawy? Spotkanie w Rytle ? W Warszawie? O której godzinie?
Jeżeli komuś trzeba, to można wpaść wcześniej do mnie i ruszyć ode mnie, zawsze wygodniej i bliżej niż tłuc się przykładowo z trojmiasta czy innych zamiejskich miejsc.
Jak bardzo 'w nocy'? Mam pociąg który dojeżdża do Warszawy Centralnej o 22:31. Zdążę nim?
bus z warszawy rusza 2030 (na miejscu jest 0430, więc sporo się na miejscu prześpimy w okolicznych krzakach). sądzę że dobrze było by być w warszawie o jakiejś 19 (liczę tu że pociąg może mieć obsuwę, i trzeba jeszcze dojechać jakoś na zachodni z centralnej).
Ze względu na sprawy rodzinne muszę niestety zrezygnować z wyjścia :/
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Jeszcze będę musiał pogadać z Anią, ale wygląda na to, że jeżeli będziemy jechać to pociągiem ok. 18 z Gdańska do Nowego Sącza i później będzie trzeba łapać stopa by te 20 km przejechać. Inaczej nie damy rady, bo Ania musi do pracy w środę do 17 albo 18.
Crow jak coś możesz zaoszczędzić urlop i pojechać tą trasą (bez względu na to, czy z nami czy bez):
http://beta.rozklad-pkp.pl/pl/tp?ld=s38 ... s#cis_C0-4
Crow jak coś możesz zaoszczędzić urlop i pojechać tą trasą (bez względu na to, czy z nami czy bez):
http://beta.rozklad-pkp.pl/pl/tp?ld=s38 ... s#cis_C0-4
Domyślam się, że Crow również może na dniach napisać,że odpada z wyjazdu ze względu na sprawy rodzinne.
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
No my się ostatecznie wybieramy, tylko trzeba bilety kupić.
Takie pytanie: czy jest sens kupować jakieś bilety powrotne? Może być z trasą różnie.
Takie pytanie: czy jest sens kupować jakieś bilety powrotne? Może być z trasą różnie.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
OLOL! Pamietam, ze jade. Tylko nie mam jeszcze pomyslu jak, kek.
give her the dick