IEM 14-16.03.2014
Moderator: Chimeria
Re: IEM 14-16.03.2014
Well, chyba jedyne zaskoczenie to Ret w zestawie :D I ewentualnie brak Tastelessa
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Jaka szkoda, ze zaplaciliscie za wejsciowki na darmowa impreze. Tak sie sklada, ze zdobylem sobie wejsciowke ViPowska za cale 0 zl (siedzisz razem z graczami). Wam tez bym zalatwil, ale jak uslyszalem, ze wydaliscie pieniadze.... szkoda by sie zmarnowaly :-----).
PS.
Wejsciowka ViPowska daje tez wejscie na afterparty z graczami i komentatorami. Jednak to sausage party i za duzo socjalizowania, wiec mam to w dupie lol!

PS.
Wejsciowka ViPowska daje tez wejscie na afterparty z graczami i komentatorami. Jednak to sausage party i za duzo socjalizowania, wiec mam to w dupie lol!

give her the dick
Gratulacje. Nawet jak będziesz w ViPowskim sektorze, to pewnie jakoś się spotkamy na korytarzu.
Ale masz ładny, środkowy palec! :D
Zapłaciłam za bilet, ale przynajmniej ja mogę wejść na teren imprezy z PARASOLEM! A Ty masz zakaz, HA!
I w żyłę również mogę sobie strzelić, a Ty ne, lala la la la :P
Swoją drogą, dałeś zdjęcie tyłu biletu, dała bym sobie uciąć nogę, że ne jest to bilet na IEM tylko jakiś stary na inną imprezę (:
Jednocześnie na tym "piśmie" ne masz ani podpisu, ani info kto Ci to przysłał czy na kogo masz się powołać w biurze prasowym żeby dostać wejściówkę VIP.
Pewnie zupełnie przypadkiem w dniu imprezy napiszesz, że jednak Cię ne będzie bo zmieniłeś zdanie i zmarnujesz swoje wejście VIP <:
Acz jeden mój znajomy odgrażał się, ze też ma jakieś darmowe wejście dla ViPów na IEM, więc to może być ne tyle Twój troll co jakaś większa ściema D:
Widzimy się, więc na miejscu, tak <: ?
Zapłaciłam za bilet, ale przynajmniej ja mogę wejść na teren imprezy z PARASOLEM! A Ty masz zakaz, HA!
I w żyłę również mogę sobie strzelić, a Ty ne, lala la la la :P
Swoją drogą, dałeś zdjęcie tyłu biletu, dała bym sobie uciąć nogę, że ne jest to bilet na IEM tylko jakiś stary na inną imprezę (:
Jednocześnie na tym "piśmie" ne masz ani podpisu, ani info kto Ci to przysłał czy na kogo masz się powołać w biurze prasowym żeby dostać wejściówkę VIP.
Pewnie zupełnie przypadkiem w dniu imprezy napiszesz, że jednak Cię ne będzie bo zmieniłeś zdanie i zmarnujesz swoje wejście VIP <:
Acz jeden mój znajomy odgrażał się, ze też ma jakieś darmowe wejście dla ViPów na IEM, więc to może być ne tyle Twój troll co jakaś większa ściema D:
Widzimy się, więc na miejscu, tak <: ?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Zapomniałeś dorzucić jeszcze środkowy palec z drugiej ręki (:
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
:DDDDDDDDDDD
Crow i Korm sa teraz sławni, a ja jestem szara eminencja :DDDDDDDDDDD
Crow i Korm sa teraz sławni, a ja jestem szara eminencja :DDDDDDDDDDD
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Pan Korm jak zwykle pozostaje niewzruszony (:
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.