Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Problem jest z powrotem z Santorini do Aten. Jeszcze nie ustaliliśmy, czy samolotem czy promem, ale jeśli ta pierwsza opcja to Aegan jest dużo bardziej restrykcyjny w kwestii bagażu. Jest oczywiście opcja, żeby zostawić cały rejestrowany w Atenach przed promem na Santoryn, ale zawsze to dodatkowy problem.
Jak popakujecie planszówki w te plastikowe woreczki zamiast całe pudło to na prawdę dużo planszówek można przeszmuglować :) NAWET W PODRĘCZNYM
Weźcie gre o tron, bedziemy NAPIERDAAAAAALAAAAAAĆ!!!!!!!!!
Wiecie co? Skoro mamy bagaż rejestrowany to do podręcznego możemy zabrać laptopy, zrobimy lan party!
Wiecie co? Skoro mamy bagaż rejestrowany to do podręcznego możemy zabrać laptopy, zrobimy lan party!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Hej, a co będziemy robić po zwiedzaniu? Leżeć na plaży, popijać agiorgitiko i wzdychać do księżyca? Sure, to dobre na jeden, może dwa wieczory... Ale nie codziennie przez tydzień.
Your favourite fearless hero.
Wow, dla odmiany zgadzam się z kormem................korm wrote:>Hej, a co będziemy robić po zwiedzaniu?
Rozmawiac?
A zresztą grajcie se w planszówki, ja będę nocą pływać nago w morzu, o!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Chętnie dołączę :DSatsuki wrote: ja będę nocą pływać nago w morzu, o!
+1Satsuki wrote: A zresztą grajcie se w planszówki, ja będę nocą pływać (...) w morzu, o!
Well, ja plaży na co dzień nie mam, zwłaszcza takiej i tak ciepłej, więc mogę nawet dłużej niż tydzień spędzać wieczory na piaseczku słuchając szumu fal.
+1111!!!!!!!!!A zresztą grajcie se w planszówki, ja będę nocą pływać (...) w morzu, o!
Ciepłe morze das ist gut! I dla niego zacisze piaskowego fortu można opuścić.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Banda golasów :P
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.