Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Crow juz z nią gadał, pewnie jutro Ci napisze bo dziś #JC. Generalnie trochę słabo jeśli każdy będzie ją spamował różnymi sprawami :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
My kupiliśmy bilet 30.08 z LOTu, na powrót zachęcam do przyłączenia się do nas, bo ze względu na cenę zdecydowaliśmy zostać do 12 września (różnica w cenie biletów między 11 a 12 września wynosi ok 200zł/os. Jeszcze.).
Ok, my fault. Teraz te super wysokie ceny wróciły do stanu z wtorku....
Bilet kupiony na ten sam lot co Crow, Mazoku i Sat. Zaliczkę wpłacę do końca tygodnia.
cool.
do końca tygodnia chciałabym sie odezwać do promow
do końca tygodnia chciałabym sie odezwać do promow
W kwestii dojazdu z lotniska pani Michalina zaoferowała nam szeroko zakrojoną pomoc organizacyjną. Podkreśliła też, że da się to załatwić praktycznie na ostatnią chwilę. Rozmawiałem z nią co prawda o transporcie z lotniska, a nie samych Aten. Ze względu na fluktuacje frekwencyjne odkładam ten temat na kilka miesięcy.
Mamy opcję wynajęcia autokaru. To około 400 EUR (z podatkiem i opłatą za przejazd autostradą), więc do rozważenia raczej jeśli ilość uczestników nam odrobinę wzrośnie. Czas przejazdu około dwóch i pół godziny. Pani Michalina załatwi wszystko i tylko rozliczymy się z kierowcą.
Komunikacja miejska plus grecki PKS – autobusem z lotniska na dworzec autobusowy w Atenach- 40 minut - (bilet ok. 3 EUR), a stamtąd autobusem do Nafplio -2, 5h - (bilet ok. 12 EUR), oraz z Nafplio do Tolo autobusem (bilet ok. 1,5 EUR), a zatem ok. 16,5 EUR za osobę.
Jest też opcja minibusowa. Ale na chwilę obecną musielibyśmy zamówić dwa, co wyszłoby drożej, niż autokar. Jeśli ilość osób jadących 1.IX z Aten nam się trochę skurczy, dopytam i o tą opcję.
ps. Cieszę się, Mat, że jednak nie rezygnujesz.
Mamy opcję wynajęcia autokaru. To około 400 EUR (z podatkiem i opłatą za przejazd autostradą), więc do rozważenia raczej jeśli ilość uczestników nam odrobinę wzrośnie. Czas przejazdu około dwóch i pół godziny. Pani Michalina załatwi wszystko i tylko rozliczymy się z kierowcą.
Komunikacja miejska plus grecki PKS – autobusem z lotniska na dworzec autobusowy w Atenach- 40 minut - (bilet ok. 3 EUR), a stamtąd autobusem do Nafplio -2, 5h - (bilet ok. 12 EUR), oraz z Nafplio do Tolo autobusem (bilet ok. 1,5 EUR), a zatem ok. 16,5 EUR za osobę.
Jest też opcja minibusowa. Ale na chwilę obecną musielibyśmy zamówić dwa, co wyszłoby drożej, niż autokar. Jeśli ilość osób jadących 1.IX z Aten nam się trochę skurczy, dopytam i o tą opcję.
ps. Cieszę się, Mat, że jednak nie rezygnujesz.
Pytanie do tych co kupowali bilet w LOT. Czy po za imieniem i nazwiskiem musieliście podać PESEL? Chcę się upewnić czy czegoś nie pominąłem.
PS. Fajnie, że się pytam już po kupnie biletu -_-
PS. Fajnie, że się pytam już po kupnie biletu -_-
Też mnie to zdziwiło, ale podawałem tylko imię i nazwisko.
Bilety kupione!
Lądujemy w Atenach 1 września o 3 w nocy (stąd moje wcześniejsze pytanie o transport z lotniska).
Wracamy do Polski 8 września - lot o 16.35.
Na dokładkę pochwalę się, że wydaliśmy "tylko" 1600 zł za całość (w tym po 1 przesiadce w każdą stronę).
Lądujemy w Atenach 1 września o 3 w nocy (stąd moje wcześniejsze pytanie o transport z lotniska).
Wracamy do Polski 8 września - lot o 16.35.
Na dokładkę pochwalę się, że wydaliśmy "tylko" 1600 zł za całość (w tym po 1 przesiadce w każdą stronę).
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Przesiadka w Kijowie? :DAdA wrote: (w tym po 1 przesiadce w każdą stronę).