Maczer wrote:W moim przypadku nawet nie chodzi o to czy się ludziom będzie chciało czy nie. Spływ jednodniowy z poczuciem, że czeka Cię ciepły prysznic, suche ubrania i zamrożona lazania to nie to czego szukam w "survival of the fittest" tygodniowego spływu ;D
i would drink to that, but....
Maczer wrote:
Ps. Bo nie napisałem tego wcześniej - n1 Chime - powinienem uczynić Kretę moim oficjalnym mountem :D
ja już się gubię w tych waszych zabawach co wy tam ze sobą robicie :P
Witam wszystkich.
Zakładam, że chcecie jechać do tej Grecji.
Powiem tak: byłam w październiku na Krecie( tak jakoś wyszło) wbrew tego co mówią o kryzysie itp jest tam drogo.
Porównałam ceny w Niemczech i wyszło mi o wiele taniej w Niemczech.A tym bardziej jeśli chcecie jechać latem, to jest sezon i jeszcze drożej.
Pozdrawiam D.
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Polak mały~!
Domina została zaciągnięta przez Xell, jeśli się nie mylę. Niestety przyszła w najgorszym możliwym momencie, kiedy to wszyscy rage-owaliśmy podczas wojny wpływów...
Miło, że śledzisz forum :D
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Domina wrote:Witam wszystkich.
Zakładam, że chcecie jechać do tej Grecji.
Powiem tak: byłam w październiku na Krecie( tak jakoś wyszło) wbrew tego co mówią o kryzysie itp jest tam drogo.
Porównałam ceny w Niemczech i wyszło mi o wiele taniej w Niemczech.A tym bardziej jeśli chcecie jechać latem, to jest sezon i jeszcze drożej.
Pozdrawiam D.
Południowe Niemcy fajne są, tak na marginesie całkiem ^^.
ryuzok wrote:
DO YOU HAVE SoMEthiNG AGaiNST MY RAGE?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.