[PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Rozkazy wydane.
Jako że nie mam wystarczającej liczby żetonów rozkazu, by wydać je wszystkim armiom, to zgodnie z zasadami gry proszę o opublikowanie położenia moich żetonów po wysłaniu rozkazów przez lorda Korma - dla wszystkich zainteresowanych lordów niżej na torze Iron Throne.
Jako że nie mam wystarczającej liczby żetonów rozkazu, by wydać je wszystkim armiom, to zgodnie z zasadami gry proszę o opublikowanie położenia moich żetonów po wysłaniu rozkazów przez lorda Korma - dla wszystkich zainteresowanych lordów niżej na torze Iron Throne.
Your favourite fearless hero.
Otrzymałem rozkazy od milczącego lorda. Czekamy jeszcze na Żelaznych Ludzi i Rogaczy.
Oddziały Tyrellów nie mają rozkazów w następujących prowincjach:
Prince's Pass
Yronwood
Redwyne Streights
East Summer Sea
Oddziały Tyrellów nie mają rozkazów w następujących prowincjach:
Prince's Pass
Yronwood
Redwyne Streights
East Summer Sea
Żelaźni ludzie nie będę ostatnimi.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
a Baratheon jak zwykle ostatni. Wyslane!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Zaktualizowałem mapę, ale pewnie ze względu na przerwę do rozkazów lorda Lannistera (a także lorda Starka, ale tu kwestia jest drobna), wkradły się błędy. Czekam na wyjaśnienie na PM.

Krukiem dysponują marynarze z Pyke.
Kruk leci na mur.
We do not sow
Ser Gregor prowadzi atak zaczepny na Kings Landing. Atakuje z Crackclaw. Pali i gwalci.
Hear me RRRRoarrrr!!
Żołnierze z Dornish Marches wykonają prewencyjny najazd na wojska Martellów w Boneway. W dalszej kolejności flota z West Summer Sea rozbije wsparcie Lannisterów na Searoad Marches.
Your favourite fearless hero.