Teoria Wzrostu - Komentarze

Opinie i komentarze forumowiczów na temat prowadzonych wątków
Caerth

Re: Teoria Wzrostu - Komentarze

Post by Caerth »

Windukind wrote:Speedpost done.
Motivation off.
biedaków
Proszę? To pośpiech, nie tl;dr?
My soul is still the same
But it has many names
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Akcja u Dominy najszybciej 23 w nocy, a co bardziej prawdopodobne 24.

Publiczna biblioteka zawsze pełna była dzieci czytających książki, miasto było zadbane, a wszyscy mieszkańcy żyli na dobrym poziomie.
Takie tam szczegóły, nie?
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Windukind

Post by Windukind »

Marcel miał na myśli obcokrajowców. Trzeba przeczytać całą wypowiedź.
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Xellas

Post by Xellas »

Xellas wrote:Akcja u Dominy najszybciej 23 w nocy, a co bardziej prawdopodobne 24.
Wyraziłam się zbyt mało precyzyjnie najwidoczniej.
Domina wrote:Słońce chyliło się ku zachodowi gdy do kopalni przyjechał Zeniek z mnichami – egzorcystami. W tym czasie Hebi z Atisem weszli do kopalni zobaczyć, co i jak. Demonica dotykała ściany chłonąc każde drganie i wibracje, Atis również był zajęty badaniem tunelu. W tem obok nich pojawiła się Skuggi:
A tu jest jeszcze akcja z Egzorcystami, która trwa jakiś czas.
Windukind wrote:Dzień 23 Kopalnia Hebi
Nad kopalnią Niezniszczalnego Węża zachodziło już słońce, kiedy Hebi dostrzegła za oknem małe poruszenie.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

Korm
Crow

Post by Crow »

Windukind wrote:Marcel miał na myśli obcokrajowców. Trzeba przeczytać całą wypowiedź.
Nie jest jednoznacznie powiedziane, czy chodzi o 'biedaków' w sensie obcokrajowców biednych bo ich biją, czy 'biedaków' w sensie ubogich. W każdym razie - w mieście opisanym przez Xellas na pewno nie było aż piętnastu tysięcy ani jednych, ani drugich. Skoro pojawili się po poście Psioligowca, bezpiecznie można założyć, i dopisać, że zostali do miasta wysłani przez tą organizację. Skąd? Pewnie z bazy PL. Opisałbym to, ale ledwo post Windu się pojawił, już znowu jest kolejka. Mam nadzieję, że piszecie posty, a nie rezerwujecie 'byleby się nikt nie wbił'...

Xellas ma rację, w kwestii tego, kiedy mogło mieć miejsce spotkanie u Dominy. Chyba nie ma problemu, Windu, z przesunięciem go o dzień do przodu?
Domina

Post by Domina »

Witam, mam pytanko ile mam dni na odpowiedź? Bo jestem nieco zawalona robotą.
Windukind

Post by Windukind »

Crow wrote:
Windukind wrote:Marcel miał na myśli obcokrajowców. Trzeba przeczytać całą wypowiedź.
Nie jest jednoznacznie powiedziane, czy chodzi o 'biedaków' w sensie obcokrajowców biednych bo ich biją, czy 'biedaków' w sensie ubogich. W każdym razie - w mieście opisanym przez Xellas na pewno nie było aż piętnastu tysięcy ani jednych, ani drugich. Skoro pojawili się po poście Psioligowca, bezpiecznie można założyć, i dopisać, że zostali do miasta wysłani przez tą organizację. Skąd? Pewnie z bazy PL. Opisałbym to, ale ledwo post Windu się pojawił, już znowu jest kolejka. Mam nadzieję, że piszecie posty, a nie rezerwujecie 'byleby się nikt nie wbił'...

Xellas ma rację, w kwestii tego, kiedy mogło mieć miejsce spotkanie u Dominy. Chyba nie ma problemu, Windu, z przesunięciem go o dzień do przodu?

Edit. zmienilem date i tych biedakow, skoro to jest tak niejednoznaczne. W opisie jest jednak informacja, ze wiele kobiet przyjechalo z Khartum, a drugim najwiekszym miescie na planecie nawet maly odsetek oznacza kilka tysiecy.. Psia liga nie wysywala tysiecy obcokrajowcow. W naszych kopalniach ledwo pracuje po trzysta osob do pieciuset.. Skad bysmy ich mieli tylu _^_.

Domina nie musisz sie spieszyc. Demuslim przyjechal pogadac.
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Crow

Post by Crow »

Cai - w ramach przypomnienia - zostały dwie godziny na up posta.
Xellas

Post by Xellas »

Cai up jest, ja spróbuję się wyrobić przynajmniej z częścią do 22.
Satsuki

Korm
Taii

Post by Taii »

Mam pytanie taktyczne. Bardzo się pogniewacie i wykorzystacie fakt, że nie mam zbytnio czasu na napisanie odpowiedzi na atak Raflika? Jestem do środy na konferencji i nie wiem, czy będę mieć czas opisać co wymyśliłem :) :P

Oczywiście postaram się odpisać przed upływem tych 72h :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Post Reply