Starcraft
Moderator: Crow
Re: Starcraft
No tak. Ale ja musze tym probem harrasowac. Bo jesli ja go wyslalem, a Ty nie, to jestem 100 mineralow w plecy.c914 wrote:Za to taki probe wysłany przez ciebie na początku gry to już jest problem :PDlatego mimo różnicy skilli graczy w rozgrywkach drużynowych nie jest to takim problemem.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Ludzie, którzy robią mniej doświadczonym przeciwnikom early harass, zwłaszcza probe harras, powinni się smażyć w piekle.Windukind wrote:No tak. Ale ja musze tym probem harrasowac. Bo jesli ja go wyslalem, a Ty nie, to jestem 100 mineralow w plecy.c914 wrote:Za to taki probe wysłany przez ciebie na początku gry to już jest problem :PDlatego mimo różnicy skilli graczy w rozgrywkach drużynowych nie jest to takim problemem.
Miejsce dla Windu w starcraftowym piekle jest tam dawno zarezerwowane :PCrow wrote:
Ludzie, którzy robią mniej doświadczonym przeciwnikom early harass, zwłaszcza probe harras, powinni się smażyć w piekle.
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Maczer wrote:Miejsce dla Windu w starcraftowym piekle jest tam dawno zarezerwowane :PCrow wrote:
Ludzie, którzy robią mniej doświadczonym przeciwnikom early harass, zwłaszcza probe harras, powinni się smażyć w piekle.
Oj jak ja przez to nie lubię się spałnić koło Windu :D
Ale fakt faktem, to mu zapewnia przewagę. Każda taktyka jest dobra, póki działa i daje zwycięstwo :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
umówilismy sie na srode wieczor na FFA parteh. Wszystkich zainteresowanych zapraszam online :)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Należy nam się niebo i wszelkie przyjemności, to dzięki nam mogą się dalej rozwijać, uczą się bronić i mają szansę kopiować dobre taktyki. Crow optymalnie powinno się harrasować bez przerwy (powinieneś zobaczyć moje gry z zergami).Crow wrote:Za to taki probe wysłany przez ciebie na początku gry to już jest problem :PDlatego mimo różnicy skilli graczy w rozgrywkach drużynowych nie jest to takim problemem.
No tak. Ale ja musze tym probem harrasowac. Bo jesli ja go wyslalem, a Ty nie, to jestem 100 mineralow w plecy.
Btw. Top 8 diament w ostatnią sobotę, kiedy mogłem pograć pięć godzin u Bartka.
We do not sow
Dzięki naukom (łomotowi mi spuszczanymi) Roberta & Windu właśnie wylądowałem na 8mym miejscu w platynie:D Pewnie mocno na wyrost i dopiero teraz dostanę cięgi, ale niemniej nie czuję się taki totalnie słaby:P