Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Ja cały czas jestem otwarty do dyskusji i słucham, co mówicie, ale muszę widzieć twarde argumenty.
Aha, żeby było jasne, jestem nonkonformistą, więc argument "wszyscy tak robią" do mnie nie przemawia.
Aha, żeby było jasne, jestem nonkonformistą, więc argument "wszyscy tak robią" do mnie nie przemawia.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Od swojej strony dodam, że element o mocnym, dominującym charakterze Shirley, jaki dopisałem nie miał na celu wzbudzenia waszych fantazji erotycznych. Nie uważam tego za komiczne a także celowo nie opisywałem żadnych gumowych dildo, kajdanek ani innych wątków SM który został mi przypisany.
Martwi mnie też kierunek jaki cały jej wątek przybrał. Naprawdę chciałem utrzymać ją jako ciekawą postać ale jednak mniej idealną i godną współczucia.
Mam nadzieję, że dojdziemy do jakiegoś sensownego porozumienia. Przytoczone przez Crowa zasady, a napisane przez Windu, są jak najbardziej trafne i długo pozwalały nam trzymać forum w takiej formie, która nie urażałaby nikogo i była ciekawa dla wszystkich.
Tak więc mimo, że nie jestem fanem rollbacków i edycji postów jestem skłonny poprzeć jettisona ostatnich postów do czeluści dalszych światów.
Martwi mnie też kierunek jaki cały jej wątek przybrał. Naprawdę chciałem utrzymać ją jako ciekawą postać ale jednak mniej idealną i godną współczucia.
Mam nadzieję, że dojdziemy do jakiegoś sensownego porozumienia. Przytoczone przez Crowa zasady, a napisane przez Windu, są jak najbardziej trafne i długo pozwalały nam trzymać forum w takiej formie, która nie urażałaby nikogo i była ciekawa dla wszystkich.
Tak więc mimo, że nie jestem fanem rollbacków i edycji postów jestem skłonny poprzeć jettisona ostatnich postów do czeluści dalszych światów.
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Windukind wrote:Ja cały czas jestem otwarty do dyskusji i słucham, co mówicie

Nieumiejętność dostrzerzenia przez Maćka własnej głupoty jest legendarna, więc na waszym miejscu zwyczajnie nie wdawałabym się z nim w bezowocną dyskusję :D
Uważam, że w tak kontrowersyjnej sytuacji powinna być ogłoszona ankieta, czy uczestnicy zgadzają się z takim obrotem wydarzeń, jaki zasugerował Windu. Jeśli większość osób powie, że jego post psuje dobrą zabawę w tym queście to należy go zwyczajnie usunąć, a nie błagać żeby Jego Wysokość Maciej łaskawie zmienił post :D
Conquered, we conquer.
w 100% popieram Noire.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Maczer wrote:Od swojej strony dodam, że element o mocnym, dominującym charakterze Shirley, jaki dopisałem nie miał na celu wzbudzenia waszych fantazji erotycznych. Nie uważam tego za komiczne a także celowo nie opisywałem żadnych gumowych dildo, kajdanek ani innych wątków SM który został mi przypisany.
Maczerku, jako zbrukany anioł niestety musisz się nauczyć pewnej życiowej prawdy. Aby pisać o SM trzeba to umieć dawkować, bo widzisz do czego doprowadza źle dobrana dawka?
Dlatego mój padawanie pozostało Ci jeszcze wiele do nauki. Żeby odpowiednio to robić trzeba posiadać odpowiednie uprawnienia <wyciąga śliczny papirus z certyfikatem 'Queen of Pervers'> albo taki jak ma Caibre 'Pervert Master', albo chociaż tytuł Tentacla, ale to jest dużo niższy poziom;p
Wpuściłam Crowa, a swoją rezerwację przesuwam, aż zostanie coś ustalone.
Last edited by Xellas on Fri Apr 12, 2013 1:40 pm, edited 1 time in total.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Akurat w temacie SM koszulkę lidera oddaję Samuelowi - jest niedościgniony.
W dyskusję się nie wdaję, zwykłem zwykle albo się dostosowywać do podanych faktów albo wyraźnie drzeć się jak biją, znaczy, źle piszą. Wycieczki osobiste są interesującą lekturą na krótką metę - osobiście wolę questa mimo wszystko czytać.
W dyskusję się nie wdaję, zwykłem zwykle albo się dostosowywać do podanych faktów albo wyraźnie drzeć się jak biją, znaczy, źle piszą. Wycieczki osobiste są interesującą lekturą na krótką metę - osobiście wolę questa mimo wszystko czytać.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
- Xellas
Po zastanowieniu, ponieważ to tak brzydko zabrzmiało, a to był oczywiście żart.
Maczer, żebyś sobie nie myślał - nie obarczam Cię winą za głupie zagrywki Windu.
Maczer, żebyś sobie nie myślał - nie obarczam Cię winą za głupie zagrywki Windu.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm

imho tyczy się to zarówno jednych którzy nie chcą odpowiadać fabularnie na powstające problemy(nawet na poziomie drugiej klasy podstawówki), jak i drugiego (który myśli analitycznie(fabryka produkuje i generuje pieniądze, miejscowi cieszą się z atrakcji nowoprzybyłych) ale tylko wtedy kiedy jest mu to wygodne(ale czy fabryka może generować zyski po dwóch tygodniach?-z reguły potrzeba na to lat, no i gdzie są "cwaniaczki" którzy widzą iż PL ma tendencje do dawania ryb zamiast wędek, aby bezczelnie na tym żerować?).
Fabryka nie generuje zysków. Kurt sprzedał część akcji, które wzrosły w górę. To jest możliwe w ciągu kilku dni. Wydaje mi się, że dajemy wędki ratując fabrykę i przeprowadzając w niej reformy oraz modernizację, dając teatr think tankowi, żeby zorganizowali forum społeczne, szkoląc jego członków.czy fabryka może generować zyski po dwóch tygodniach?
We do not sow
- Xellas
Windu, miałam rezerwację, ustąpiłam w kolejce Crowowi. Wbiłeś mi się bezprawnie, więc edytuj to co się nie zgadza ze moim postem.
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm