Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Akurat w kopalnii jest ograniczona licza źródeł światła i rzeczy, ktore go moga rzucać, więc jest łatwiej dostrzec anomalie. Poza ty gornicy bardziej mieli przeczucie, że coś tam jest obok nich i w strachu slowa ' cien' uzyli jako synonimu zła.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
1. Opis Skuggi. -> tego mogłeś nie wiedzieć. Ok.
Ale to jest logika:
2. Nie zauważyli 'jej' inspektorzy, którzy ich przeszukiwali.
3. Nawet Atis, który jest kapłanem i To zna nie zauważył, dopóki się nie pokazało samo.
No fukin way! To jest cień, a nie anomalia ==
Ale to jest logika:
2. Nie zauważyli 'jej' inspektorzy, którzy ich przeszukiwali.
3. Nawet Atis, który jest kapłanem i To zna nie zauważył, dopóki się nie pokazało samo.
No fukin way! To jest cień, a nie anomalia ==
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Pomimo licznych wątpliwości, które mam zawsze do postów Windu tu chyba mogę się z nim zgodzić. Nie chodzi o to, że górnicy wprost zobaczyli Skuggi. Ale to przesądny lud i zwraca uwagę na przemykające gdzieś na granicy zasięgu wzroku cienie. Wyczuli, że coś jest nie tak 'kątem oka' jak jest w opisie cieni i się wystraszyli w sytuacji którą inspektorzy a może nawet kapłan by zignorowali. Nie są nawet przekonani, czy coś na prawdę widzieli, dla tego zataili tą informację przed Hebi a egzorcysta na żywiołaka oczywiście nic nie zdziała.
Anomalia oznacza rzecz lub wydarzenie odstające od normy. <---ops wrzuciłem to do samego questa
Zawsze V_V. Mój sposób myślenia tak od biega od mediany?Pomimo licznych wątpliwości, które mam zawsze do postów Windu
We do not sow
tak.
I w dodatku nie czytasz polowy postow.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Prywatny radiowy telegraf

I see, clever!
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Prowadzisz statystki!!! Liczby zawsze do mnie bardziej przemawiały. A policzyłaś te, na które tylko zerkam? : PSatsuki wrote:tak.
We do not sow
Windu, bez obrazy, ale niestety muszę zgodzić się z resztą. Spora część Twoich postów w tym queście po prostu ssie :/
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Łatwiej byłoby mi to poprawić, gdybyś zdefiniował słowo "ssie".
We do not sow
Mordujesz radość życia wraz z enpecami. Worry not ^^
Also, kfik Nona. Kfik.
Also, kfik Nona. Kfik.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names