Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Nie ruszyłam za bardzo do przodu bo czeka na podsta odpowiedź Xellas <3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Zastanawia mnie jak Raflik zauważył lecącego orła kilometr od stolicy skoro znajduje się w niej. Zakładam, że nie ogląda panoramy miasta z najwyższego apartamentu, a porusza się raczej po jej dolnych poziomach (ulicach).
Czy ktoś znajdujący się np. w Nowym Yorku, Londynie lub nawet Warszawie zauważył by zbliżający się mały obiekt kilometr od niego (od miasta)?
Zwłaszcza, że to nie byle jakie miasto, ale największe na planecie. Stolica Coddar.
Z jej ulic widać pewnie tylko szczyty wieżowców.
Uważam, że sensowniej by to wyglądało jakby ktoś mu po prostu doniósł, że zobaczył dużego orła na niebie - co samo w sobie jest nie lada "ciekawą" informacją.
Po prostu ciekawość ;)
Czy ktoś znajdujący się np. w Nowym Yorku, Londynie lub nawet Warszawie zauważył by zbliżający się mały obiekt kilometr od niego (od miasta)?
Zwłaszcza, że to nie byle jakie miasto, ale największe na planecie. Stolica Coddar.
Z jej ulic widać pewnie tylko szczyty wieżowców.
Uważam, że sensowniej by to wyglądało jakby ktoś mu po prostu doniósł, że zobaczył dużego orła na niebie - co samo w sobie jest nie lada "ciekawą" informacją.
Po prostu ciekawość ;)
To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.
1: Raflik to nie byle człowieczek, ale Pół-wampir z mieszanką lodowego demona. Myślę iż podśrubowanie wzroku dla takiej postaci to pestka.
2: W takiej warszawie masz co prawda centrum, gdzie jest pare wysokościowców, ale też są rozległe płaskie tereny z niezłą przejrzystością nieba. Raflik obraca się raczej wokół slumsów gdzie nie ma co blokować widoku nieba
2: W takiej warszawie masz co prawda centrum, gdzie jest pare wysokościowców, ale też są rozległe płaskie tereny z niezłą przejrzystością nieba. Raflik obraca się raczej wokół slumsów gdzie nie ma co blokować widoku nieba
Tylko czy lodowy demon reaguje tak na każdego mięsistego ptaka lub zwierzę ;) Jeśli tak to z moje strony wszystko w porządku.
To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.
Up/\ Mam ciężkie warunki pisania, więc niedzielę opiszę w następnym poście.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Windu nie czytasz co jest napisane. Tam już wieki temu były podawane odtrutki.
Zaklepuję, ale nie zacznę pisać szybciej niż jutro po południu :/
Zaklepuję, ale nie zacznę pisać szybciej niż jutro po południu :/
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Windukind wrote:Up/\ Mam ciężkie warunki pisania, więc niedzielę opiszę w następnym poście.
Do zapamiętania - następnym razem wypalić lokalną zarazę napalmem.
Dwa razy.
Biedny ZCM.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Windu, znasz takie pojęcia jak antytoksyna, odtrutka, lekarstwo itd i jak działają? Stosowanie starej sztuczki, która już dawno została odparta robi się nudne... Wszyscy którzy byli pod wpływem trucizny zostali odtruci. Woda jest filtrowana przez mechanizmy wydobyte z głównej bazy. Sory, ale jeśli chcesz się tam bawić w mizianie ludu Faron i ZCM'u to proszę Cię rób to zgodnie z fabułą.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Ukmnęło mi to, sorki. Post poprawiony.
We do not sow
Jeszcze w kwestii posta Windu, żeby nie było nieporozumień - sam post jest (w tym zakresie) poprawny, bo Kurt może tego jeszcze nie wiedzieć, ale Domina kupiła tą kopalnie, której nie udało się kupić Kurtowi. I oczywiście to nie Psia Liga ją sprzedawała (sprzedała ją kiedy potrzebowała na szybko gotówki, gdy Windu wylatywał z planety - wtedy jak rozumiem też Kurt rozpuścił plotkę, by podbić cenę), tylko ktoś kto ją od PL wykupił.