Teoria Wzrostu - Komentarze
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Oddali kobietom Farron równouprawnienie, które niecnie próbowali im odebrać;]
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Jeszcze trochę i będzie można myśleć o konkursach na artworki do questa :P.
http://satsuki-herro.deviantart.com/art ... -363449629
... hym, może to niegłupi pomysł. Chcecie taki konkurs?
http://satsuki-herro.deviantart.com/art ... -363449629
... hym, może to niegłupi pomysł. Chcecie taki konkurs?
- Xellas
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Zrobiłem update statusu do ostatniego posta Dominy.
Przepraszam za opoznienie, jest straszny rozjazd ze wszystkim >_<
Kilka stron temu pisałam o wizytacji inspektora z Khartum a nagle sie okazalo, ze dwa dni wczesniej rozjebało mi kawałek bazy, przyszła Xellas w odwiedziny i takie tam. Musze to ogarnac.
Kilka stron temu pisałam o wizytacji inspektora z Khartum a nagle sie okazalo, ze dwa dni wczesniej rozjebało mi kawałek bazy, przyszła Xellas w odwiedziny i takie tam. Musze to ogarnac.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Zrobiłem niestety drugi już edit odnoszący się do opisu miejsca, starej fabryki w której znaleźliśmy się z Wellsem. Znajduje się ono około kilometra od stolicy.
...
Owo bezpieczne miejsce było starym cuchnącym magazynem lub fabryką jakiś stalowych kulek, prawdopodobnie łożyskowych, na obrzeżach miasta. Gdy podchodzili do lądowania widzieli strzeliste budowle, kilometr przed nimi rozciągał się widok zapadającej w pomarańczowym słońcu stolicy planety.
...
Powyższy cytat już po edycji.
...
Owo bezpieczne miejsce było starym cuchnącym magazynem lub fabryką jakiś stalowych kulek, prawdopodobnie łożyskowych, na obrzeżach miasta. Gdy podchodzili do lądowania widzieli strzeliste budowle, kilometr przed nimi rozciągał się widok zapadającej w pomarańczowym słońcu stolicy planety.
...
Powyższy cytat już po edycji.
To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.
mysle, ze miejscowa straz widzialaby na wiecej niz kilometr wielkiego lecacego orla i od razu postanowila to sprawdzic...
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ok, poprawiłem status iż jesteście przed Khartum a nie w Khartum.
Do wszystkich - wiem, że przyszedł Caibre i zrobił chaos i do tej pory trwają reperkusje, ale starajcie się nie pisać 'w przeszłości'. Może w najbliższych postach postarajmy się wszystkie wątki dociągnąć do 20 dnia, czyli po zdradzie Jamesa?
Sat - jeśli tak uważasz, to opisz to w swoim poście.
Do wszystkich - wiem, że przyszedł Caibre i zrobił chaos i do tej pory trwają reperkusje, ale starajcie się nie pisać 'w przeszłości'. Może w najbliższych postach postarajmy się wszystkie wątki dociągnąć do 20 dnia, czyli po zdradzie Jamesa?
Sat - jeśli tak uważasz, to opisz to w swoim poście.
Teoretycznie tak, straż mogła by zobaczyć wielkiego ptaka i być może mogliby wysłać jakiś zwiad. Tylko czy by tak zrobili, czy rzeczywiście ptak zrobił by na nich wrażenie? Duże, latające stworzenia występują na Coddar np. Yian Garuga w http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=20&t=549
To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.
- Xellas
A co my robimy? Tańczymy przy księżycu?Crow wrote:Do wszystkich - wiem, że przyszedł Caibre i zrobił chaos i do tej pory trwają reperkusje, ale starajcie się nie pisać 'w przeszłości'. Może w najbliższych postach postarajmy się wszystkie wątki dociągnąć do 20 dnia, czyli po zdradzie Jamesa?
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm