Ooo, ja właśnie sobie wyobrażałam, że oni go proszkują. Tak to jakoś zabrzmiało.Crow wrote:PS. Macz, bardziej wyobrażam sobie, że Borygomos wykorzystuje efekt kryształu do uzyskania czystej esencji (procesy farmakologiczne mniej failują w laboratorium z kryształem), niż robienie narkotyku z samego kryształu.
Teoria Wzrostu - Komentarze
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Ja zrozumialma, ze jest im potrzebny przy tworzeniu narkotyku ale go nie zuzywaja. Skoro jedna sztuka krysztalu kosztuje tak masakrycznie grube pieniadze to ile kosztowalaby jedna dzialka tego cuda, na ile by starczyla i jak mieliby uzyskac regularne dostawy... Nonsens.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
A tak się zastanawiałem kiedy geografia Was dopadnie.. .>DCrow wrote:Jestem oczywiście otwarty na negocjacje, ale 2000 km to jest prawie do samej bazy Agendy. Wy jechaliście prawie dwie doby więc nawet jeśli trzeba było jechać wolniej to powinniście być kilkaset kilometrów przed Khartum@@.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Trochę taki spam, czy się stoi czy się leży kryształ w łapę się należy. Czy raczej Idzie Caibre borem lasem i kryształy zbiera czasem : P. Raflik niewiele zrobił, a podkładasz mu pod nos to, po co inni brudzą ręce i podwijają rękawki. Rozumiem plot twist, ale wciąż trochę niesmak.Co sądzicie o tych prawdopodobieństwach? Uważacie, że któreś powinno być niższe / wyższe? To dobry moment, żeby zwrócić moją uwagę na coś, co pominąłem. Dodatkowo przypominam, że poza kopalniami gracze mogą spawnować kryształy sami - przykład jak to robić z Borygomosem. Oczywiście zdobycie takiego kryształu to akcja kluczowa i nie można opisac spawnu i zdobyć go w jednym poście.
Co do procentów możesz nam dać 5% więcej, wciąż to dwie kopalnie i choć nie mamy krasnoludów, to i tak zatrudniamy profesjonalnych górników, którzy robią to od pokoleń.
Dziś mogę mieć czas coś skrobnąć, więc rezerwacja po Sat.
Ja też widziałem to jako rozdrabnianie kryształu. Nie musi być to cała działka, jak myśli Sat, ale nawet odrobinka do mieszanki chemicznej, która daje niezłego busta.Ja zrozumialma, ze jest im potrzebny przy tworzeniu narkotyku ale go nie zuzywaja. Skoro jedna sztuka krysztalu kosztuje tak masakrycznie grube pieniadze to ile kosztowalaby jedna dzialka tego cuda, na ile by starczyla i jak mieliby uzyskac regularne dostawy... Nonsens.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Skoro rezerwujemy w komentarzach... to jestem po Windu :P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
To dobrze, bo przygarnąłeś lud, który wcale Cię nie trawi krasnoludów itd.. : P Pisałem wcześniej :P
Btw. znajdywanie kryształów jakiś grobowcach to inna sprawa. Zwykle to niebezpieczna wyprawa, która również jak kopalne nie daje pewności, że kryształ tam jest.
Btw. znajdywanie kryształów jakiś grobowcach to inna sprawa. Zwykle to niebezpieczna wyprawa, która również jak kopalne nie daje pewności, że kryształ tam jest.
We do not sow
...To tu są jakieś kryształy? Grooovy!Windukind wrote: Czy raczej Idzie Caibre borem lasem i kryształy zbiera czasem : P. Raflik niewiele zrobił, a podkładasz mu pod nos to, po co inni brudzą ręce i podwijają rękawki. Rozumiem plot twist, ale wciąż trochę niesmak.
serio, na diabła mi coś co jest antytezą rudego?
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Odnośnie piszącego się posta - niedługo będzie, liczę że przed północą ;)
To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.
Wypadałoby się przywitać więc dobry wieczór
Cześć Domina ;) Dobry wieczór.
Post w końcu poszedł, miłej lektury xD
Post w końcu poszedł, miłej lektury xD
To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.