Teoria Wzrostu - Komentarze

Opinie i komentarze forumowiczów na temat prowadzonych wątków
Windukind

Re: Teoria Wzrostu - Komentarze

Post by Windukind »

Ciekawe kto pierwszy jednym postem zdobywa
- napięty i pełny grafik spotkań z najważniejszymi szychami
- prywatną stację telewizyjną
- chody u rady która daje swój statek, bez należytej kontroli ekwipunku przed startem
Napięty grafik -3 posty
Prywatna stacja telewizyjna -2 posty
Chody u rady - mam 95% wpływów w radzie i mieście, to powinniśmy mieć profity,
Twoje projekty były robione pod społeczność planety, znaczy nawiązując do ich aktualnej mody. Ja im pokazałam KIMONO, zareagowali na nie z zachwytem, tak jak na pierwsze projekty Twojej organizacji. Rynek jest nieublagany, trzeba ciagle dawac im cos nowego
Trzeba mieć produkcję i dystrybucję.
chalupniczo
Aawwwww fail.
Kopiuje Twoj pomysl z kopalniami, lol?
Wykorzystywanie starych kopalni, zamiast budowania swoich. Post kilka przed Twoim. Pamiętaj tylko, że w mediach kopia zawsze działa słabiej od pierwowzoru : D.

Przydałby się opis ile tego drogiego sprzętu poszło w pył podczas lotu.

Spoko widzę, że Crow wciąż uważa, że jesteście z tyłu za nami i stara się pomagać.
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Satsuki

Post by Satsuki »

Twoje argumenty sa takie glupie, ze az mi sie nie chce na nie odpisywac........
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Maczer

Post by Maczer »

Apeluję o więcej agresji w postach fabularnych niż w komentarzach :D

Chciałeś Windu challange to masz. Uznaj to za bonus za posta z zewnątrz (którym de facto jest) A wszystkie argumenty których używacie przenoście na posty i już. Crowowi nie spodobało się, że Windu wywiózł kryształ w odpowiedzi na akcję dywersacyjną Raflika, zamiast grzecznie spytać czy ktoś chce jeszcze napsuć mu krwii więc rzucił nam nerfa. Windu znerfował jego nerfa i jest git. Taka konwencja wymiany argumentów bardziej mi się podoba
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Maczer wrote:Apeluję o więcej agresji w postach fabularnych niż w komentarzach :D
Ok skoro paladyn już mówi coś takiego, to kiedy zaczynamy zabijać? :)
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Caerth

Post by Caerth »

Maczer wrote:Apeluję o więcej agresji w postach fabularnych niż w komentarzach :D

<Szeeeeeerooooookiiiiiiii uśmiech>
My soul is still the same
But it has many names
Taii

Post by Taii »

I poleje się krew, krew, krew, czerwona krew!
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Crow

Post by Crow »

Dodałem w poście jeszcze zdanie o Nonie. Tak delikatnie Cię dziewczyno widać w queście. Czytasz chociaż te komentarze?

W kwestii walki o rynek odzierzowy Khartum - zgadzam się, że uwagi Windu nadają się bardziej na odpowiedź fabularną niż podstawę do negocjowania zmiany posta. W swoim komentarzu z resztą Sat dobrze uzasadniła swojego posta. Kwestię zawartości transportu jeszcze negocjujemy, przypominam o ograniczeniu do wielkości autokaru. I tak, wiem, że 'ZCM przewiózł więcej', ale nie idźmy w ich ślady.

W moim rozumieniu przebiegu questa Psia Liga ma najlepiej rozwiniętą infrastrukturę wydobywczą i największe wpływy wśród władz Khartum. Pozycja wśród biedoty jest skutecznie podkopywana przez Raflika. Działalność mafijna w mieście też na pewno negatywnie odbije się na interesach Psioligowców. Teraz Sat im rzuca rękawicę o wpływy tam wyżej. Nadal PL działa w Khartum najdłużej, jako jedyna przeprowadziła prelekcje dla ludności, dociera do nich różnymi kanałami. Pozostałe organizacje miały okazję zawalczyć o wpływy w czasie odwiedzin inspekcji. Te posty zrozumiałem jednak, że choć odwiedziny zostały przyjęte z należytą kurtuazją, to gospodarze starali się raczej spławić odwiedzających, niż nawiązać z nimi współpracę. Oczywiście wykonano już kroki do przodu w relacjach z Khartum. Ale to jest truchcik tam, gdzie PL biegnie sprintem od początku questa.
Xellas

Post by Xellas »

Nie zgodzę się z Tobą Crow, jak zwykle (<3)

ZCM w ostatnim poście Taiia ewidentnie chce nawiązać współpracę.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

Korm
Crow

Post by Crow »

W zasadzie masz rację (nie dodam 'jak zawsze' though). Mam nadzieję, że teraz jak powiedzieli A powiedzą i B.
Xellas

Post by Xellas »

Crow wrote:(nie dodam 'jak zawsze' though).
A powinieneś... to takie moje niepiśmienne prawo >D
Satsuki

Korm
Post Reply