Ok, czyli dalej mogę żyć w błogiej nieświadomości<3Taii wrote:To była inspekcja wewnętrzna przeprowadzana przez inspektorów wysłanych z bazy głównej.
Teoria Wzrostu - Komentarze
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Wiem, ze opis zawartości transportu od Agendy miałam opisać juz dawno ale napisanie dzisiejszego posta mnie zamęczyło. Opiszę to następnym razem ._.
Na razie wyrównałam moje obozowisko do timeline. Natienne przylatuje do Khartum w dniu 13.
Na razie wyrównałam moje obozowisko do timeline. Natienne przylatuje do Khartum w dniu 13.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Strasznie niegrzeczny ten Mizerg ;)
To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.
Jak młody, pełen życia, szczęśliwy psiak <3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Up posta.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
- Xellas
Witamy serdecznie w dzisiejszym wydaniu Timeline. Na Coddar pogoda wciąż piękna, ale nad Khartum powoli zbierają się ciemne chmury.
9 dzień (środa):
Xell śpi w trumnie, CA w towarzystwie ZCM wyruszają w podróż.
Spotykają Lucjana. Wieczorem wywołują Satsuki.
PL puszcza serial o zbrodniarzach.
Spotkanie Raflika z ninja.
Maczer znajduje kryształ (wieczorem).
W kopalni Agendy, dochodzi do wycieku gazu. Mizergi kwitną.
Lucjan się luzuje i podgląda sytuację w obozie.
Satsuki napada na ZCM+CA mających bibę. Lucjan przedstawia Kirę, Kira sprowadza jednego mizerga, więc ta część już wie jak wyglądają.
James dowiaduje się od Kaz o truciu wody, informuje o tym ekspedycję ‘jeńców’. Heros Trevor pokonuje demona. Biba i tutaj.
Sat wraca do siebie, znajduje info o inspekcji.
10 dzień (czwartek):
Woda została oczyszczona.
Próby ognia, która przerobiła dżunglę na pustynię.
Trucizna w powinna wchodzić w nowe stadium.
Żaber Ko spotyka i zabija resztę ekspedycji ratunkowej. Ludzie z Farron widzieli to.
Ludzie zaczynali czuć się źle, ale przyjmują odtrutkę od szamana, krasnoludy wymiotują pozbywając się trucizny.
Przebudowa pociągu – ukryta ładowania i uruchomienie głównego reaktora behemota, zalanie chłodnic wodą.
Ćwiczenia artyleryjskie dookoła zakonu, uczestniczą ludzie z Farron.
Satsuki robi szybki ordnung w kopalni przed inspekcją.
ZCM+CA wieczorem nie ma już w obozowiska.
Maczer przybywa do Khartum w okolicy godziny 17. PL umawia się z Inspektorem.
Raflik idzie na lotnisko.
Uszkodzony zostaje statek Raflika przewidywany czas naprawy rok.
Uszkodzony zostaje statek PL – przewidywany czas naprawy 1(z nadgodzinami)-2tygodnie.
Wysłanie ludzi Żaber Ko do posterunku handlowego ma to być o świcie następnego dnia.
Agenda: nowe mizergi się wykluły i wytłukły pobliską zwierzynę. Pazury kopiące w pełni rozwinięte.
PL oddaje kryształ do banku. Windukind odlatuje wieczorem razem z kryształem.
Człowiek Raflika zostaje ranny, 2 pozostałych złapały Swędzące Kabanosy.
O Rafliku i Krwawiących Kamieniach mówią w TV.
Żaber Ko podtruwa wodę już od kilku dni (4 jeśli zaczął od razu).
Pokaz mody Arrain Volage.
Raflik kulturalnie zaprasza na spotkanie w sprawie omówienia interesów przedstawicieli lokalnych organizacji biznesowych o profilu działalności obarczonym kwestionowanym poziomem legalności.
Insepktor Xavier zwiedza kopalnie Zły Wujek. Sat wspomina mu o roju zergów.
Sat obiecuje stawić się ‘na dniach’ w Akademii Crowa.
W wieczornych wiadomościach jest informacja o spalonym magazynie i porachunkach gangów. Inspektora Xaviera nie ma w mieście.
Do Agendy przybywa transport.
PL: 2 Kły Maczera zostają w mieście. Kurt Lacko robi giełdowe sztuczki.
Spotkanie Raflika i przedstawicieli lokalnych organizacji biznesowych o profilu działalności obarczonym kwestionowanym poziomem legalności – wieczór raczej późny.
PL: Blueprinty się pojawić powinny.
ZCM: Rozpoczęty montaż dziewięciu sentry na terenie głównej bazy. Wszystkim kopalniom wysłano też po dwie w celach poprawienia bezpieczeństwa. Rozpoczęcie budowy ‘jedna jednostka na dzień’. System filtrujący gotowy, wymontowali jeden z nieużywanych przez stację. Chemicy zrobili lekarstwo, całkowicie usuwające toksynę. Tego samego dnia jeszcze trafia do obozu Farron.
Zakończono podstawowe szkolenie Farrończyków.
20 młodych wojowników Farron dołącza do czynnej służby ZCM.
ZCM: Skończona budowa reaktora, ale brak ciężkiej wody – uruchomienie co najmniej 1,5 tygodnia (ok. 25 dnia questu)
Informacja o inspekcji z rady (dopłynie za ok. 2 dni). Spotkanie przy owalnym stole.
16 dzień (środa)
Agenda: Wyladunek statku HMS Azure - przybywają: Natienne, Eranai i stado innych (39 osób)
17 dzień (czwartek):
Inspekcja z rady w siedzibie ZCM. Uczta z popijawą. Inspektorzy zachwyceni technologią umawiają się na współpracę.
Budowa ekstraktora deuteru opóźniona o kolejne 2 dni.
Pełzacz odtransportowany poza widoczność i ukryty.
Planowana impreza u Natienne
18 dzień (piątek):
2 dzień inspekcji w ZCM. Inspektorzy wracają do Khartum wieczorem -zachwyceni. Dostali upominki w tym drona.
Pełzacz wraca na miejsce.
Jak zawsze, poprzednie http://forum.multiworld.pl/viewtopic.ph ... 250#p18244
Mam nadzieję, że w dalszym ciągu czytacie to z równą uwagą - zeszłym razem pomyliłam nazwę mafii Raflika i nikt łącznie z samym zainteresowanym się nie kapnął. Dlatego po raz kolejny namawiam do upewnienia się, czy przynajmniej z waszymi jednostkami na pewno jest wszystko ok.
9 dzień (środa):
Xell śpi w trumnie, CA w towarzystwie ZCM wyruszają w podróż.
Spotykają Lucjana. Wieczorem wywołują Satsuki.
PL puszcza serial o zbrodniarzach.
Spotkanie Raflika z ninja.
Maczer znajduje kryształ (wieczorem).
W kopalni Agendy, dochodzi do wycieku gazu. Mizergi kwitną.
Lucjan się luzuje i podgląda sytuację w obozie.
Satsuki napada na ZCM+CA mających bibę. Lucjan przedstawia Kirę, Kira sprowadza jednego mizerga, więc ta część już wie jak wyglądają.
James dowiaduje się od Kaz o truciu wody, informuje o tym ekspedycję ‘jeńców’. Heros Trevor pokonuje demona. Biba i tutaj.
Sat wraca do siebie, znajduje info o inspekcji.
10 dzień (czwartek):
Woda została oczyszczona.
Próby ognia, która przerobiła dżunglę na pustynię.
Trucizna w powinna wchodzić w nowe stadium.
Żaber Ko spotyka i zabija resztę ekspedycji ratunkowej. Ludzie z Farron widzieli to.
Ludzie zaczynali czuć się źle, ale przyjmują odtrutkę od szamana, krasnoludy wymiotują pozbywając się trucizny.
Przebudowa pociągu – ukryta ładowania i uruchomienie głównego reaktora behemota, zalanie chłodnic wodą.
Ćwiczenia artyleryjskie dookoła zakonu, uczestniczą ludzie z Farron.
Satsuki robi szybki ordnung w kopalni przed inspekcją.
ZCM+CA wieczorem nie ma już w obozowiska.
Do świtu nie tylko woda została oczyszczona.
w promieniu pięciu kilometrów od dawnego obozowiska nie było dżungli
Demony zniszczyły dostępne źródła wody w swojej okolicy, a trucizna powinna wejść w nowe stadium.
Zakonnicy oczyścili swoje organizmy... dokładnie.
11 dzień (piątek):rozstrzelali zarośla wokół perymetru bazy ZCMu w promieniu przynajmniej kilometra
Maczer przybywa do Khartum w okolicy godziny 17. PL umawia się z Inspektorem.
Raflik idzie na lotnisko.
Uszkodzony zostaje statek Raflika przewidywany czas naprawy rok.
Uszkodzony zostaje statek PL – przewidywany czas naprawy 1(z nadgodzinami)-2tygodnie.
Wysłanie ludzi Żaber Ko do posterunku handlowego ma to być o świcie następnego dnia.
Agenda: nowe mizergi się wykluły i wytłukły pobliską zwierzynę. Pazury kopiące w pełni rozwinięte.
12 dzień (sobota):Bądźcie z nimi nim gwiazda znowu wstanie.
PL oddaje kryształ do banku. Windukind odlatuje wieczorem razem z kryształem.
Człowiek Raflika zostaje ranny, 2 pozostałych złapały Swędzące Kabanosy.
O Rafliku i Krwawiących Kamieniach mówią w TV.
Żaber Ko podtruwa wodę już od kilku dni (4 jeśli zaczął od razu).
Pokaz mody Arrain Volage.
Raflik kulturalnie zaprasza na spotkanie w sprawie omówienia interesów przedstawicieli lokalnych organizacji biznesowych o profilu działalności obarczonym kwestionowanym poziomem legalności.
Insepktor Xavier zwiedza kopalnie Zły Wujek. Sat wspomina mu o roju zergów.
Sat obiecuje stawić się ‘na dniach’ w Akademii Crowa.
W wieczornych wiadomościach jest informacja o spalonym magazynie i porachunkach gangów. Inspektora Xaviera nie ma w mieście.
Jeszcze tego samego dnia po odlocie Windu, dzięki pomocy przyjaciół z góry zorganizowała pokaz mody
Potrzeba było paru dni, aby ją w pełni wchłonąć
Na razie miał do dyspozycji niewzruszoną wywołanym przez Windu trzęsieniem ziemi bazę na wschodnim kontynencie, dwie funkcjonalne kopalnie, skromne biuro w Khartum i oczywiście nienaruszoną sieć kontaktów. Ta ostatnia jednak była teraz wrażliwa, jak nigdy dotąd.
13 dzień (niedziela):Sprawą zajmie się inspektor Xavier, po powrocie ze swych służbowych obowiązków.
Do Agendy przybywa transport.
PL: 2 Kły Maczera zostają w mieście. Kurt Lacko robi giełdowe sztuczki.
Spotkanie Raflika i przedstawicieli lokalnych organizacji biznesowych o profilu działalności obarczonym kwestionowanym poziomem legalności – wieczór raczej późny.
Do wieczora fabryka zebrała pieniądze na modernizację i zakup materiałów
do spotkania wszystkich głów mafii pozostały dwadzieścia cztery godziny
14 dzień (poniedziałek):Satsuki wrote:Na razie wyrównałam moje obozowisko do timeline. Natienne przylatuje do Khartum w dniu 13.
PL: Blueprinty się pojawić powinny.
ZCM: Rozpoczęty montaż dziewięciu sentry na terenie głównej bazy. Wszystkim kopalniom wysłano też po dwie w celach poprawienia bezpieczeństwa. Rozpoczęcie budowy ‘jedna jednostka na dzień’. System filtrujący gotowy, wymontowali jeden z nieużywanych przez stację. Chemicy zrobili lekarstwo, całkowicie usuwające toksynę. Tego samego dnia jeszcze trafia do obozu Farron.
Zakończono podstawowe szkolenie Farrończyków.
Windukind wrote: przekazanie pozostawił sobie na następny dzień.
15 dzień (wtorek):Pięć dni po opuszczeniu bazy przez Wellsa.
20 młodych wojowników Farron dołącza do czynnej służby ZCM.
ZCM: Skończona budowa reaktora, ale brak ciężkiej wody – uruchomienie co najmniej 1,5 tygodnia (ok. 25 dnia questu)
Informacja o inspekcji z rady (dopłynie za ok. 2 dni). Spotkanie przy owalnym stole.
Jutro z rana pojadą do nowego obozu szkoleniowego
Do jutra również powinniśmy skończyć budowę reaktora. Niestety z powodu braku ciężkiej wody nie będziemy w stanie go uruchomić jeszcze przez co najmniej półtorej tygodnia.
z inspektorami rady. (…) Statek powinien dopłynąć za dwa dni.
16 dzień (środa)
Agenda: Wyladunek statku HMS Azure - przybywają: Natienne, Eranai i stado innych (39 osób)
17 dzień (czwartek):
Inspekcja z rady w siedzibie ZCM. Uczta z popijawą. Inspektorzy zachwyceni technologią umawiają się na współpracę.
Budowa ekstraktora deuteru opóźniona o kolejne 2 dni.
Pełzacz odtransportowany poza widoczność i ukryty.
Planowana impreza u Natienne
18 dzień (piątek):
2 dzień inspekcji w ZCM. Inspektorzy wracają do Khartum wieczorem -zachwyceni. Dostali upominki w tym drona.
Pełzacz wraca na miejsce.
Jak zawsze, poprzednie http://forum.multiworld.pl/viewtopic.ph ... 250#p18244
Mam nadzieję, że w dalszym ciągu czytacie to z równą uwagą - zeszłym razem pomyliłam nazwę mafii Raflika i nikt łącznie z samym zainteresowanym się nie kapnął. Dlatego po raz kolejny namawiam do upewnienia się, czy przynajmniej z waszymi jednostkami na pewno jest wszystko ok.
Last edited by Xellas on Thu Mar 21, 2013 1:36 pm, edited 2 times in total.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Fk, z posta na post mamy większy rozjazd....
W najbliższym czasie postaramy się wyrównać wszystko z naszej strony... chroniczny brak czasu potrafi być wrzodem na dupie.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
u, yeah, ktoś w końcu musiał przebić Maczera i Windu.
- Xellas
Post sponsorowany coca colą na klawiaturze ( :* ) i wywoływaniem wilka z lasu^^
Mam nadzieję, że Maczer i Windu nie pozostaną dłużni i pokażą na co jeszcze ich stać:)
Chłopaki nie dajcie się prosić, Wasze fanki czekają!
Mam nadzieję, że Maczer i Windu nie pozostaną dłużni i pokażą na co jeszcze ich stać:)
Chłopaki nie dajcie się prosić, Wasze fanki czekają!
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm