Guild Wars 2

Dyskusje o grach i prowadzone sesje gier PBF

Moderator: Crow

Taii

Re: Guild Wars 2

Post by Taii »

Mo ja już od ponad tygodnia próbuje ściągnąć kogos z irca na instancje i dupa... Jak coś to ja jeszcze gram raz na jakiś czas ( inżynierka się sama nie napisze :/) i mój wspolokator też gra, więc jak by się jeszcze 3 os zebrały to można gdzieś się wybrać :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
GvS

Post by GvS »

GW2 bardzo mi się spodobało i na pewno będę grał jak wrócę. Niestety w trybie casualowym, czyli kilka - kilkanaście godzin tygodniowo ale z tego co dotychczas widziałem to w tej grze nie jest to problemem.
A necromancer is just a really late healer.
Chimeria

Post by Chimeria »

Jeśli ktoś chciałby przetestować sobie GW przed kupnem to zbliża się okazja. Można zgłosić się do osoby, która u nas już ma konto na GW (m.in. Lichu, Raflik) i dostać od niej zaproszenia (każdy gracz może zaprosić 3 osoby) i zagrać sobie za free w dniach 15-18.11.12.

http://guildwars2.pl/chcesz_pograc_z_pr ... azje,n2092
USAGI

Post by USAGI »

Hmmm chyba jednak zaczne grać w GW2...

Image
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Taii

Post by Taii »

Jest na forum (albo macie kogoś znajomego), kto nie ma konta do GW2 i chciał by kupić? Interesowała by mnie ewentualnie wymiana za klucz do HOTS'a ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Post Reply