Starcraft

Dyskusje o grach i prowadzone sesje gier PBF

Moderator: Crow

USAGI

Re: Starcraft

Post by USAGI »

Aria wrote:Mi sie tam Maćkowe larpy podobały :< Przynajmniej coś innego od picia i planszówek
Si D: Było zabawnie (:
Ja bym się z chęcią zgłosiła do wyzwania nauki i Macza pokonania ale z braku czasu ni ho ho hu hu :<
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Satsuki

Post by Satsuki »

Tak Windu, ja też lubilam Twoje larpy. Szczególnie dobrze wspominam ten ze złym wujkiem i policja :)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Windukind

Post by Windukind »

Usa wielka szkodza, jestem pewny, że o bardziej radośniejszego ucznia będzie mi trudno : D. Na pewno uczyniłoby to wyzwanie niesamowicie ciekawym.
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
USAGI

Post by USAGI »

Awwww miło mi to słyszeć Windu :D Zacznij już uczyć swoją małą smoczycę : ] Kupuj jej pluszaki zergowe i do jedzenia puszczaj nagrania z turniejów : p A w wieku pięciu lat zawstydzi każdego gracza z PL :>
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Taii

Post by Taii »

Usa, co z tym nieoficjalnym turniejem sc na pyrkonie? :D
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Maczer

Post by Maczer »

USAGI wrote:Awwww miło mi to słyszeć Windu :D Zacznij już uczyć swoją małą smoczycę : ] Kupuj jej pluszaki zergowe i do jedzenia puszczaj nagrania z turniejów : p A w wieku pięciu lat zawstydzi każdego gracza z PL :>
Dzielna ekipa szkoleniowa jest na razie na poziomie "Afff! Nie gryź moich palców kiedy trzymam pada!" Tak więc już kilka dobrych, sprawdzonych zagrywek zna i myślę, że jej pierwsze słowa będą "GG".
Niestety cały macro game jest przed nami
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Debart

Post by Debart »

Satsuki wrote:Tak Windu, ja też lubilam Twoje larpy. Szczególnie dobrze wspominam ten ze złym wujkiem i policja :)
Wyrzucając z pamięci element zombie i wampirów, to San Radkov to na pewno najlepszy larp ever:) (Aż nie pojawiły się zombie)(Mówilem już, że zombie rozwaliły larpa?)(jak zombie mogły być złym elementem czegokolwiek?!)
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Debart wrote:Wyrzucając z pamięci element zombie i wampirów, to San Radkov to na pewno najlepszy larp ever:) (Aż nie pojawiły się zombie)(Mówilem już, że zombie rozwaliły larpa?)(jak zombie mogły być złym elementem czegokolwiek?!)
Zombie nie zawsze są pożądanym elementem...
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Debart wrote:
Satsuki wrote:Tak Windu, ja też lubilam Twoje larpy. Szczególnie dobrze wspominam ten ze złym wujkiem i policja :)
Wyrzucając z pamięci element zombie i wampirów, to San Radkov to na pewno najlepszy larp ever:) (Aż nie pojawiły się zombie)(Mówilem już, że zombie rozwaliły larpa?)(jak zombie mogły być złym elementem czegokolwiek?!)
O to to dokładnie co miałem na myśli. I nie mówię, że larpy mi się nie podobały jak co niektórzy zinterpretowali. Mówię, że zawsze jest full chaos i jakaś rozjebka by Windu na koniec.
Nothing is impossible
Crow

Post by Crow »

Image
Post Reply