[PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 2
No, Windu. Jeszcze Ciebie mi brakuje, żeby mnie zdradzić. Będzie full serwis.
O wbicie mi noża w plecy musisz się ścigać z Mazokiem, tylko sie nie przepychajcie!
(Z drugiej strony wlasnie obronilam stormsend :D) korm, jestes w dupie ^_^
O wbicie mi noża w plecy musisz się ścigać z Mazokiem, tylko sie nie przepychajcie!
(Z drugiej strony wlasnie obronilam stormsend :D) korm, jestes w dupie ^_^
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Hold your horses.Crow wrote:Nim przystąpicie do mordów i gwałtów, proszę o weryfikację poprawności, decyzją kruka i rozegranie rajdów.
A necromancer is just a really late healer.
Moat Callin obrona +2.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Ta decyzja powoduje, że rajdy na północy stają się jednoznaczne. Pytanie więc, co rajduje lady Baratheon. Przed podjęciem decyzji uprzedzam, że Lannister nie jest zobowiązany do wykonania ruchu, który wcześniej zadeklarował, gdy w końcu dojdzie do jego tury.
Rude zydy na stos !
Oczywiscie na wodzie
Oczywiscie na wodzie
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Koniec z podjazdami i paleniem, czas zacząć walkę prawdziwych mężczyzn. Lordzie Lannister, czy kontynuować zgodnie z planem z poprzedniej strony?
Zgodnie z planem: palimy, gwalcimy, burzymy, scinamy, wieszamy, swietujemy. Kolejnosc dowolna. Plan bez zmian.
Hear me RRRRoarrrr!!