Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Jeśli nie Stephano to kto inny może pokonać Caibre-a : P
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Sprafrazuję mój ulubiony webcomic: Pieski!
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Windukind wspiera Psią Ligę i używa swoich wpływów do lobbowania rady.
We do not sow
Oks, chociaż chciałbym podkreślić, że zasada 'Lajków' z pierwszego posta dotyczy PC przybywających na planetę.
PC przybył na planetę, chociaż szybko ją opuści, aby wspierać organizacje w innych częściach wszechświata.
We do not sow
Dla osób nie śledzących DA:
http://xellas-de-xan.deviantart.com/art ... -355243666
http://xellas-de-xan.deviantart.com/art ... -355243666
tmp
Skoro kryształy reprezentują porządek i blokują magię przez jej brak prawdopodobieństwa i technologię również, to czy postać która jest połowicznie demonem używającym magii chaosu i w dodatku jest nafaszerowana nanobotami przeleci przez bramę? ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Przeniosłem pytania Taiia do tego tematu.
W odpowiedzi przypominam ponownie jak działa nasze forum - to nie jest stricte sesja RPG z podejmującym decyzję Mistrzem Gry i 'Nothing is Impossible'. Ograniczenia technologiczno/magiczne questa mają zapewnić wszystkim udaną zabawę, a nie wykluczyć kogokolwiek z udziału. Jeśli zaproponowane przeze mnie wyjaśnienie ograniczeń nie jest wystarczające, to w kwestii autora posta jest wytłumaczenie czemu dana postać może się znaleźć w queście i czemu jej moce są ograniczone do rozsądnego poziomu.
W odpowiedzi przypominam ponownie jak działa nasze forum - to nie jest stricte sesja RPG z podejmującym decyzję Mistrzem Gry i 'Nothing is Impossible'. Ograniczenia technologiczno/magiczne questa mają zapewnić wszystkim udaną zabawę, a nie wykluczyć kogokolwiek z udziału. Jeśli zaproponowane przeze mnie wyjaśnienie ograniczeń nie jest wystarczające, to w kwestii autora posta jest wytłumaczenie czemu dana postać może się znaleźć w queście i czemu jej moce są ograniczone do rozsądnego poziomu.
Fuck... coś mi nie pasowało jak go postnąłem... dzięki i sorki za zamieszanie ^^
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot