[PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 2
To co pozostaje nam czekać na naszą parę gruchających gołąbków. Crow nie rób Sat talii zanim nie wyda rozkazów : D
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Sugeruje w ramach kary posadzic spoznialskich na kolysce judasza na kilka godzinek zeby zrobili sobie rachunek sumienia wzgledem czekajacych kolegow...
Hear me RRRRoarrrr!!
rozkazy wyslane.
ps. Mam już wolne na uczelni, to ostatnie moje opoznienie. Jeśli zrobie jeszcze raz cos tkaiego, mozecie wywalic mnie z gry i pozostale zamki baratheona rozdzielic miedzy siebie nawzajem <3
ps. Mam już wolne na uczelni, to ostatnie moje opoznienie. Jeśli zrobie jeszcze raz cos tkaiego, mozecie wywalic mnie z gry i pozostale zamki baratheona rozdzielic miedzy siebie nawzajem <3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Nic sie nie stalo. Zapytajcie mnie kiedys przy okazji dlaczego ostatniego-spoznialskiego wchodzacego na statek zamyka sie w beczce z wywierconym otworem... :P
Hear me RRRRoarrrr!!
Ale juz mam wszystko zaliczone !
Dwa tygodnie ferii, tego na ug nie bylo @____@
Dwa tygodnie ferii, tego na ug nie bylo @____@
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Sluchajcie, na powaznie, czy ktos ma jakikolwiek kontakt z Kormem i wie co sie dzieje? Moze dostal belta w bebzon od mojego karla i gnije gdzies na kiblu albo fotelu bujanym? Jakis update by sie przydal odnosnie jego osoby
Hear me RRRRoarrrr!!
Dostałem rozkazy od Korma, update mapy wieczorem.

We do not sow

Proszę o sprawdzenie ewentualnych błędów i czekamy na decyzję Kruka.