[PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Obejdzie się w tej turze bez ataków +1.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Drzyjcie owce, Lwy juz postanowily co w tej rundzie robic beda! ;]
Hear me RRRRoarrrr!!
Drżą owce rozdrażnione juchy zapachem, ale kruki nawet wtedy latać muszą. Ah, moje drogie, pędźcie niczym wiatr i wieści tym rycerzom lata nieście.

Armie Greyjoya otrzmały rozkazy.
We do not sow
W walnym glosowaniu wszystkich wladcow Westeros uzgodniono co nastepuje: wszyscy wladcy obijajacy sie w wydawaniu rozkazow zostaja natychmiastowo wyslani na Mur celem doskonalenia umiejetnosci spedzania reszty zycia w zimnie i nedzy. Czterech wladcow postanowilo nie wniesc sprzeciwu. Ochotnicy zawsze w cenie. Ps. Wasze corki zostaja zaadoptowane ze skutkiem natychmiastowym. Idacych na Mur- pozdrawiamy!
Hear me RRRRoarrrr!!
Nie ma mnie przez weekend. Wydam rozkazy potem.
A necromancer is just a really late healer.
Przepraszam ale musze mieć do środy pokonczone wszystkie projekty. Totalnie nie mam kiedy spojrzec na rozkazy ;/
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Informacyjnie: moich armii na przeczekanie, wymeczenie, wyglodzenie nie wezmiecie. Z zimna czy goraca tez nie padna! Na co czekamy? :P
Hear me RRRRoarrrr!!
Na razie otrzymałem rozkazy od trzech lordów.