[PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Wieża do Fingers, wieża do White Harbor, piechota do Winterfell. Zostawiam wpływy.
A necromancer is just a really late healer.
W White Harbor:
piechota -> konnica.
piechota -> konnica.
Nowiutki statek wodowany w porcie.
Cersei z jakiegos nieznanego mi powodu postanowicla pasowac caly oddzial piechoty na rycerzy.
Cersei z jakiegos nieznanego mi powodu postanowicla pasowac caly oddzial piechoty na rycerzy.
Hear me RRRRoarrrr!!
I tak dobiegł końca kolejny miesiąc zmagań w Westeros. Władcy sumiennie wzmacniają swoje pozycje na dworze:
Stark:10 = 9 + 2 (Karhold) - 1 (Zostawiona w Eyrie)
Greyjoy: 10 = 8 + 1 (Pyke) + 1 (Flint's Finger)
Lannister: 12 = 8 + 2 (Harrenhal) + 2 (Riverrun)
Baratheon: 10
Tyrell: 14 = 10 + 2 (Arbor) + 2 (Prince's Pass)
Martell: 6 = 4 + 2 (Sunspear) = 6
I choć na na południu i na wschodzie trup sieje się gęsto mieszkańcy Siedmiu Królestw chyba myślą, że wciąż żyją w czasach pokoju. Po pierwsze - mnożą się jak króliki (kolejny Muster) a po drugie nie spieszno im do zmian (farmienie koronek - Game of Thrones). Nawet za ścianą dziwnie spokojnie i jeno lord Windukind może wprowadzić nieco zamieszania, gdyż wybiera pomiędzy zakazem grania ataków +1, zakazem grania obron, a brakiem takowych zakazów (Put to the sword).
Przy werbowaniu nowych jednostek uważajcie na limity zaopatrzenia, gdyż już teraz większość rodów ledwo się wyrabia z dostarczaniem żywności swoim armiom. Koronki po GoT (+1 jeśli ktoś dostawi handel z Wolnymi Miastami w czasie werbunku).
Stark: 14 = 10 + 4 (Karhold, Winterfel, Twins, Eyrie)
Greyjoy: 13 = 10 + 3 (Pyke, port, Seagard)
Lannister: 16 = 12 + 4 (Stoney Sept, Harrenhall, Riverrun, nowy statek w porcie)
Baratheon:13 = 10 + 3 (King's Landing, Kingswood)
Tyrell: 17 = 14 + 3 (Arbor, Prince's Pass, Dornish Marches)
Martell: 9 = 6 + 3 (Dragonstone, Sunspear, port)
Prosze Lordów o rozesłanie rozkazów werbunku.
Stark:10 = 9 + 2 (Karhold) - 1 (Zostawiona w Eyrie)
Greyjoy: 10 = 8 + 1 (Pyke) + 1 (Flint's Finger)
Lannister: 12 = 8 + 2 (Harrenhal) + 2 (Riverrun)
Baratheon: 10
Tyrell: 14 = 10 + 2 (Arbor) + 2 (Prince's Pass)
Martell: 6 = 4 + 2 (Sunspear) = 6
I choć na na południu i na wschodzie trup sieje się gęsto mieszkańcy Siedmiu Królestw chyba myślą, że wciąż żyją w czasach pokoju. Po pierwsze - mnożą się jak króliki (kolejny Muster) a po drugie nie spieszno im do zmian (farmienie koronek - Game of Thrones). Nawet za ścianą dziwnie spokojnie i jeno lord Windukind może wprowadzić nieco zamieszania, gdyż wybiera pomiędzy zakazem grania ataków +1, zakazem grania obron, a brakiem takowych zakazów (Put to the sword).
Przy werbowaniu nowych jednostek uważajcie na limity zaopatrzenia, gdyż już teraz większość rodów ledwo się wyrabia z dostarczaniem żywności swoim armiom. Koronki po GoT (+1 jeśli ktoś dostawi handel z Wolnymi Miastami w czasie werbunku).
Stark: 14 = 10 + 4 (Karhold, Winterfel, Twins, Eyrie)
Greyjoy: 13 = 10 + 3 (Pyke, port, Seagard)
Lannister: 16 = 12 + 4 (Stoney Sept, Harrenhall, Riverrun, nowy statek w porcie)
Baratheon:13 = 10 + 3 (King's Landing, Kingswood)
Tyrell: 17 = 14 + 3 (Arbor, Prince's Pass, Dornish Marches)
Martell: 9 = 6 + 3 (Dragonstone, Sunspear, port)
Prosze Lordów o rozesłanie rozkazów werbunku.
Mam 1 mniej wpływów bo zostawiłem w Eyrie.
Poprawiłem koronki GvSa i Korma.
Drodzy pretendenci do tronu. Skoro znów nic się nie dzieje, a za murem zima i dzicy hulają, pozwólcie mi chwycić za lutnie i zaśpiewać tęskną pieśń za słońcem południa, by na nowo rozgrzała krew w żyłach. Oh brothers oh brothes all man must die ... and i tasted Dormnishman's wife.
http://www.youtube.com/watch?v=I7u4-FCpgsA
http://www.youtube.com/watch?v=I7u4-FCpgsA
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Nothing is impossible
King's Landing kon i wieza
cracklaw drugi chlopek
cracklaw drugi chlopek
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.