Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
Foteczki oraz filmiki zachomikowane.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Zostawiam na noc, idą w tej chwili. Zdjęcia zmniejszyłam o połowę bo internet ma fochy i zrywa mi połączenia ostatnio. Także jakby ktoś był zainteresowany jakimś konkretnym zdjęciem to dajcie znać wyślę w oryginalnym rozmiarze.
Tak jak groziłam poszło bez cenzury, więc kutaso-kobra też jest i pewnie jakieś urwane niewypały też sorki, ale nie chce mi się przeglądać dokładnie:)
Tak jak groziłam poszło bez cenzury, więc kutaso-kobra też jest i pewnie jakieś urwane niewypały też sorki, ale nie chce mi się przeglądać dokładnie:)
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
U mnie tak jak u Xellas: wszystko jest male, jak chcecie w hires to mail plx. (ale ziarno i tak bedzie bo mimo lampy blyskowej musialam je rozjasniac)

Jedno z moich ulubionych zdjęć z Sylwestra :D <3
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Serdecznie wszystkim dziękuję za ciekawie spędzony weekend i miłe słowa. Szkoda, że w związku z obecnością kota psychofizycznie byłem sprawny na jakieś 50-60%... w wakacje na pewno będzie lepiej.
W kwestii turniejów - wyszły świetnie, cieszę się że w MW retroklasyki także wzbudzają duże zainteresowanie. Następnym razem będzie na pewno większy wybór gier do swobodnego grania, a i same maszyny będą lepiej przygotowane (chociażby na większej ilości stanowisk będą działać Wormsy).
Cosplay - rewelacja, poziom duuużo wyższy niż się spodziewałem :D
Do zobaczenia w lecie!
W kwestii turniejów - wyszły świetnie, cieszę się że w MW retroklasyki także wzbudzają duże zainteresowanie. Następnym razem będzie na pewno większy wybór gier do swobodnego grania, a i same maszyny będą lepiej przygotowane (chociażby na większej ilości stanowisk będą działać Wormsy).
Cosplay - rewelacja, poziom duuużo wyższy niż się spodziewałem :D
Do zobaczenia w lecie!
Xell poprosze IMG_0273.jpg w hi-res, zmienie sobie profilowe na fb :D
- Xellas
Sat dorzuciłam, skasuj proszę tamto stare bo mi net ledwo chodzi przez to ładowanie i pół życia zajmie zanim uda się załadować chomika XD'
Jak będę pamiętać jeszcze, to wymienię też resztę w okolicach Luty/Marzec bo mi się zmieni prędkość netu:) Postaram się też wrzucić foty z Kłodna bo ich nie ma Oo
Co do zdjęcia Taia, to myślałam, że film wtedy kręciłam, a okazało się, że poszła fotka, szkoda :(
Podobna sytuacja jest z filmem o Suczach MW, które nikim się nie przejmują:) Droga Chi, droga Morgano, wybaczcie, ale myślałam, że aparat był wyłączony wtedy, a już obiecałam, że wrzucę bez cenzury, co widać^^'
Czekam na zdjęcia od Macza bo ma jedno, na którym mi szczególnie zależy>.>
Zostało jeszcze 5 filmów, które się ciągle ładują.
Jak będę pamiętać jeszcze, to wymienię też resztę w okolicach Luty/Marzec bo mi się zmieni prędkość netu:) Postaram się też wrzucić foty z Kłodna bo ich nie ma Oo
Co do zdjęcia Taia, to myślałam, że film wtedy kręciłam, a okazało się, że poszła fotka, szkoda :(
Podobna sytuacja jest z filmem o Suczach MW, które nikim się nie przejmują:) Droga Chi, droga Morgano, wybaczcie, ale myślałam, że aparat był wyłączony wtedy, a już obiecałam, że wrzucę bez cenzury, co widać^^'
Czekam na zdjęcia od Macza bo ma jedno, na którym mi szczególnie zależy>.>
Zostało jeszcze 5 filmów, które się ciągle ładują.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
- Xellas
Ode mnie poszło już wszystko.
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Również załadowałem całość na chomika. Razem z dublami i nie do końca ostrymi fotami aby nie było, że znów trzeba czekać nie wiadomo ile na nie. Jeśli ktoś jeszcze chce raw-y (a dokładniej nef-y) ze zdjęć grupowych to jest też możliwość podesłania ich. Z filmikami w lepszej jakości jest o tyle trudniej, że zajmują całkiem sporo miejsca (ze 3 giga razem O_O )
PS: Nie jestem autorem filmiku z Ryu i cyckami Sat
PS: Nie jestem autorem filmiku z Ryu i cyckami Sat
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]