Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
Jak się wybierają na sylwka grubasy z Trójmiasta? Ciapongiem czy samochodami?
Ja na pewno wracam z Kani do Trójmiasta Kramobilem, wiec przynajmniej Crow jedzie autem
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jakiś czas temu dotarły do mnie gry z kickstartera:
-Glory to the Rome black box edition
-Tentacle Bento
Biorę również talie do Mtg (Legacy, na proxach) i oczywiście Resistance.
Na życzenie mogę wziąć:
-Pokera (ale lepiej żeby ktoś z autem zabrał)
-Inne karcianki (Wiedźmin, Omen, Hanafuda, talie do innych formatów Mtg)
-Glory to the Rome black box edition
-Tentacle Bento
Biorę również talie do Mtg (Legacy, na proxach) i oczywiście Resistance.
Na życzenie mogę wziąć:
-Pokera (ale lepiej żeby ktoś z autem zabrał)
-Inne karcianki (Wiedźmin, Omen, Hanafuda, talie do innych formatów Mtg)
A necromancer is just a really late healer.
Ustawiamy się jakoś 28 na dworcu w Wawie?
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Norr i ja jedziemy z Warszawy 29.12. w godzinach ogólnie przedpołudniowych. Ewentualnie możemy zabrać z Wawy lub Serocka 2 osoby, z zaznaczeniem, że swój bagaż będą trzymać na kolanach (bagażnik jest malutki, a i tak planujemy załadować go alkoholem) ^^
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Taii, doczytałeś, że zjazd zaczyna się 27? :) Chyba, że ktoś jedzie 28 jeszcze.
Bardzo bym chciała aby ktoś wziął matę do DDRa, ja swoją zapakuję.
Ze swojej strony przywiozę też trochę zimnych ogni, GOSU, alcatraz i zapraszam na evencik z kreskówkowymi kalamburami! Lepiej przypomnijcie sobie bajki. >D
Bardzo bym chciała aby ktoś wziął matę do DDRa, ja swoją zapakuję.
Ze swojej strony przywiozę też trochę zimnych ogni, GOSU, alcatraz i zapraszam na evencik z kreskówkowymi kalamburami! Lepiej przypomnijcie sobie bajki. >D
Na zjazd biorę kilka dawnych pecetów z Win98se/DOSem - będą spięte w sieć, rozegramy na nich turnieje Duke Nukem 3d,Warcrafta i Worms Armageddon :)
Czy macie jakieś świąteczno-noworoczne życzenia w kwestii innych gier które winny być na owych maszynach?
Czy macie jakieś świąteczno-noworoczne życzenia w kwestii innych gier które winny być na owych maszynach?
Ja zabieram matę do DDRa acz jest w dość krytycznym stanie i ne daje gwary, ze działa :P
Karty zwykłe i Mafię (to chyba też Chi i Raf mieli ostatnio).
Ty tam przez W, zapomniałeś o Dynie Blaster :<!!
Co do turniejów to jeszcze na sylwku się ustali ile chętnych i jaka forma. Można albo zrobić np. w 1h cały turniej w daną grę albo np. przez cały dzień jak dana osoba ma czas i chęć to gra swoją kolejkę z 2gą osobą :) Dzięki czemu ne trzeba rezerwować sobie ileś tam czasu z góry, tylko w wolnych chwilach będzie się pykać :)
Jedziemy autem z Jowa, zabieramy po drodze Cyffa z Randomia. Ryjek na razie przyjął postać wahadła i się waha czy jechać, więc jak będzie jechał to z nami autem możliwe, że. 5ta osoba wtedy raczej odpada, acz zobaczymy jakie będzie natężenie bagaży oraz czy Ryjek pojedzie i jak co to choć jakieś bagaże zabierzemy komuś z Wawy z dworca w sensie, że, iż :) W drogę powrotną zobaczymy jakie będzie rozłożenie, prawdopodobnie zabierzemy jeszcze Macza do Wawy, gdyż w drogę powrotną będzie więcej miejsca o zjedzone jedzenie zapewne chociażby D:
Karty zwykłe i Mafię (to chyba też Chi i Raf mieli ostatnio).
Ty tam przez W, zapomniałeś o Dynie Blaster :<!!
Co do turniejów to jeszcze na sylwku się ustali ile chętnych i jaka forma. Można albo zrobić np. w 1h cały turniej w daną grę albo np. przez cały dzień jak dana osoba ma czas i chęć to gra swoją kolejkę z 2gą osobą :) Dzięki czemu ne trzeba rezerwować sobie ileś tam czasu z góry, tylko w wolnych chwilach będzie się pykać :)
Jedziemy autem z Jowa, zabieramy po drodze Cyffa z Randomia. Ryjek na razie przyjął postać wahadła i się waha czy jechać, więc jak będzie jechał to z nami autem możliwe, że. 5ta osoba wtedy raczej odpada, acz zobaczymy jakie będzie natężenie bagaży oraz czy Ryjek pojedzie i jak co to choć jakieś bagaże zabierzemy komuś z Wawy z dworca w sensie, że, iż :) W drogę powrotną zobaczymy jakie będzie rozłożenie, prawdopodobnie zabierzemy jeszcze Macza do Wawy, gdyż w drogę powrotną będzie więcej miejsca o zjedzone jedzenie zapewne chociażby D:
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Byłoby niesamowitym móc pograć w V-wing-a :D albo Liero
Ja ze swojej strony zabieram munchkina chtulhu. Mogę zabrać też ostadników na 6 osób i mag blasta jeśli pomieszczę je wszystkie
Ja ze swojej strony zabieram munchkina chtulhu. Mogę zabrać też ostadników na 6 osób i mag blasta jeśli pomieszczę je wszystkie
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Usia, a Wam się opłaca wracać przez Warszawę? Bo mi Sat zawsze w drodze powrotnej przesiada się do Kramobilu, więc mam jeden slot wolny, toteż mogłabym zgarnąć Macza jeśli ułatwiłoby to komuś życie. :)