[PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 2
Doh, czuję się głupi za ten błąd. Cały wieczór męczyła mnie myśl, aby dać czwartą w koronkę. Czas przyjąć lanie i zacząć zbierać siły od nowa. Nie wiem, czemu Sat nie widzisz, że dla Ciebie Robert jest większym zagrożeniem niż ja.
Rozkazy dla żelaznych ludzi wydane.
Rozkazy dla żelaznych ludzi wydane.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Za daleko od morza. Los wam tu nie sprzyja zelazni ludzie. Kulac ogon pod lawy wioslarskie nie zapomnij zostawic Cat dla mej przyjemnosci! A lejdi Slat nie ma sie co obawiac. Lanistrowie zawsze placa swoje dlugi...
Tymczasem w Lanisporcie oraz Harren uformowano po jednym nowym oddziale rycerskiej konnicy w nagrode za zaslugi na murze! Ich nowa piesn nosi tytul: "Zelazo jest twarde, ale tym przyjemniej peka!".
Tymczasem w Lanisporcie oraz Harren uformowano po jednym nowym oddziale rycerskiej konnicy w nagrode za zaslugi na murze! Ich nowa piesn nosi tytul: "Zelazo jest twarde, ale tym przyjemniej peka!".
Hear me RRRRoarrrr!!
Stark - rozkazy wydane.
A necromancer is just a really late healer.
Już tylko Lord Korm nie rozdysponował rozkazów.........
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Sat wiedz, że wszyscy Lordowie wyrażają niebywałe zadowolenie, że musi czekać już tylko na Korma.
We do not sow
Nie czepiaj sie Sat! To moj honorowy sojusznik! :>
Hear me RRRRoarrrr!!
Ja wiem, ze marynarze maja inne standardy, ale drogi Robercie cycki to nie wszystko.
We do not sow
Pamietaj o tym pozostawiajac konnice w Riverrun :P
Hear me RRRRoarrrr!!