Mechwarrior Online
Moderator: Crow
Re: Mechwarrior Online
Jeśli mówisz o serwerze Ventrillo, to niestety nie kupiłem przedłużenia hostingu. GvS postawił jakiś serwer Mumble, ale ponieważ Mumbla nie lubię, postaram się przywrócić serwer Ventrillo.
Jeśli ktoś chce, to do momentu aż nie poprawią w patchu, żeby mi śmigało MWO na kompie mogę podesłać pasy.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Zdaje się, że właśnie co wyszedł patch z optymalizacją grafiki =] Z braku internetu nie sprawdziłem jeszcze jego efektywności
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Optymalizacja wyszła grafice na dobre, w grze od razu widać poprawę w postaci dodatkowych fps'ów.
Minusy:
- po trafieniu Mechy świecą się jak wyjete prosto z pieca hutniczego
- tryb night vision jest teraz kompletnie bezużyteczny, nic nie widać i działa gożej niż współczesne noktowizory
Minusy:
- po trafieniu Mechy świecą się jak wyjete prosto z pieca hutniczego
- tryb night vision jest teraz kompletnie bezużyteczny, nic nie widać i działa gożej niż współczesne noktowizory
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Ja wczoraj po raz pierwszy uruchomiłem MWO (jak rozumiem już po patchu), ale niestety mój zasłużony laptop nie daje rady, nawet na najniższych ustawieniach. Szkoda, bo gra wygląda interesująco.
nowy pacz - dzenner jest krolem, smr commando to rape train, smr catapulta to wladca upierdliwcow, yen-lo-wang jest useless.
Koszty naprawy poszly do gory. Atlasy ronia krwawe lzy. PS. double heat sinki sa zbuggowane i nie dzialaja jak powinny.
Tak obecnie wyglada gra w light mechu:
Koszty naprawy poszly do gory. Atlasy ronia krwawe lzy. PS. double heat sinki sa zbuggowane i nie dzialaja jak powinny.
Tak obecnie wyglada gra w light mechu:
give her the dick
Nadszedł wipe i zabawa zaczyna się od nowa. Trialowe mechy suck a big one, zbieranie credsów na coś sensownego (czyt. Jenny albo Hunchie P z silnikiem XL) zaczyna się robić upierdliwe bez prema. Mam nadzieję, że to był już ostatni wipe - człowiek chciałby pośmigać ulubioną maszynką, a nie tracić kolejne godziny na grind kasy.
http://mwomercs.com/game/patch-notes
Nowy patch, jak zwykle w dobrym kierunku. Poprawili nawet takie drobiazgi jak świecenie mechów.
Nowy patch, jak zwykle w dobrym kierunku. Poprawili nawet takie drobiazgi jak świecenie mechów.
A necromancer is just a really late healer.
tylko spieprzyli detekcje kolizji (nogi potrafia odpasc od biegania po ziemi) i rozjechaly sie troszke tekstury jennerow (u mnie). Plus dzieja sie jakies dziwne rzeczy z naliczaniem dmg. Cos czuje, ze hotfix nadchodzi.
give her the dick