Zjazd Letni 2012 - Dyskusja
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2012 - Wstępna dyskusja
Nie mam dużo więcej do dodania, po tym co napisała Sat. Płyniemy planowo od 4 do 6 godzin dziennie, z przerwą na obiad. Czasem jest przy trasie jakaś restauracja, ale częściej posiłki robimy we własnym zakresie. Do kajaka pakujesz wszystko, co będzie Ci potrzebne do przeżycia przez te 9 dni - namiot, śpiwór, coś przeciwdeszczowego, ubrania na zmianę, pojemnik na świeżą wodę, etc. Zazwyczaj przynajmniej co drugi dzień jest na trasie jakiś sklep, gdzie można uzupełnić prowiant.
Topic organizacyjny jest w drodze, tam postaram się napisać więcej. Do tego czasu możesz zajrzeć do topicku organizacyjnego z poprzedniego spływu:
http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=4&t=336
Topic organizacyjny jest w drodze, tam postaram się napisać więcej. Do tego czasu możesz zajrzeć do topicku organizacyjnego z poprzedniego spływu:
http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=4&t=336
Re: Zjazd Letni 2012 - Wstępna dyskusja
Dobra... przekonałem się :D od jutra biegam na basen sobie przypomnieć jak się na wodzie utrzymać ;D
Crow zapisz mnie na spływ, na części stacjonarnej max do poniedziałku zostanę :D
Crow zapisz mnie na spływ, na części stacjonarnej max do poniedziałku zostanę :D
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Re: Zjazd Letni 2012 - Dyskusja
Ok, zapisane. Czy ktoś z forowiczów ma do Ciebie bezpośredni kontakt w razie czego?
Tradycyjne pytanie - Czy ktoś z uczestników spływu będzie chciał przyjechać samochodem i zostawić go w bazie kajakowej? Dojechałby wtedy na miejsce spływu z kajakami. Dojazd z kajakami trochę czasu zajmie (myślę, że z dwie godziny).
Od kiedy jest cześć stacjonarna? Tzn. od soboty czy niedzieli?
Od niedzieli. Było wcześniej pytanie w tej kwestii i jeśli osoby tylko-stacjonarne chcą przyjechać w sobotę to mogę spróbować jeszcze dzień zarezerwować. Ale teraz już spływ kończy się w niedzielę.
Do kiedy deklaracje uczestnictwa na kajaki? Bo mam potencjalnych chętnych:)
Krok pierwszy - powiedzieć od razu ile potencjalnych uczestników.
Krok drugi - jeśli nieparzysta liczba osób to termin jest ASAP, bo trzeba będzie pary ułożyć soonish.
Krok trzeci - jeśli liczba parzysta, to do 10 kajaków nie powinno być większych problemów żeby zarezerwować jeden czy dwa więcej na ostatnią chwilę (np. tydzień przed), ale nie mów im tego...
Krok drugi - jeśli nieparzysta liczba osób to termin jest ASAP, bo trzeba będzie pary ułożyć soonish.
Krok trzeci - jeśli liczba parzysta, to do 10 kajaków nie powinno być większych problemów żeby zarezerwować jeden czy dwa więcej na ostatnią chwilę (np. tydzień przed), ale nie mów im tego...
Zgłaszam samochód na parking D:
Takoż jak ktoś chce się zabrać autkiem z wRocka lub na trasie wRock-kajaki to mam 2 miejsca w aucie wolne [;
Podczas jazdy zapewniamy dobrą zabawę w rytmach disco polo, zimne napoje wyskokowe oraz tancerki na
masce samochodu (występujące tylko podczas jazdy, napiwki proszę chować do schowka w samochodzie).
Czy, aby ktoś jadący tylko na domki chce może skorzystać z 2ch ostatnich dni kajaków?
W sensie, że zakładałam, iż kajaki będą 7 dni, a są 9, przez co z 2ch ostatnich dni muszę zrezygnować, gdyż jadę
na ślub D: Więc jeden kajak na dwa dni będzie, że tak powiem wolny O_o Jest to o tyle fail, że jak się chętni ne
znajdą na te dwa dni to muszę zrezygnować z kajaków :C Więc jeden kajak pozostaje w nawiasie x_X Chyba, że
się jakieś 2 osoby zgodzą płynąć dwa ostatnie dni po 1 w kajaku :E Najlepiej jakieś drobne niewiasty co chcą sobie
wyrobić muskuły :D
Takoż jak ktoś chce się zabrać autkiem z wRocka lub na trasie wRock-kajaki to mam 2 miejsca w aucie wolne [;
Podczas jazdy zapewniamy dobrą zabawę w rytmach disco polo, zimne napoje wyskokowe oraz tancerki na
masce samochodu (występujące tylko podczas jazdy, napiwki proszę chować do schowka w samochodzie).
Czy, aby ktoś jadący tylko na domki chce może skorzystać z 2ch ostatnich dni kajaków?
W sensie, że zakładałam, iż kajaki będą 7 dni, a są 9, przez co z 2ch ostatnich dni muszę zrezygnować, gdyż jadę
na ślub D: Więc jeden kajak na dwa dni będzie, że tak powiem wolny O_o Jest to o tyle fail, że jak się chętni ne
znajdą na te dwa dni to muszę zrezygnować z kajaków :C Więc jeden kajak pozostaje w nawiasie x_X Chyba, że
się jakieś 2 osoby zgodzą płynąć dwa ostatnie dni po 1 w kajaku :E Najlepiej jakieś drobne niewiasty co chcą sobie
wyrobić muskuły :D
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Usa dało by radę, żebym z kraka dojechał do wrocka i się z Wami zabrał? Bo nie wiem, czy ktokolwiek się z tamtych stron wybiera :P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot