[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Nie twierdzę, że nagle przestałem być pretendentem do wygranej. Twierdzę jedynie, że dyplomacja i ruchy Sat przywróciły ją do tej rozgrywki. Nie mogłem wygrać w tej turze (w przypadku Lannisterów było to możliwe - w najgorszym przypadku Korm by pierwszym ruchem poszedł zamiast na Riverrun to na Twins i GvS nie mógłby odbić Seagard, a Lannister mógłby dodać wieżę do ataku na Craklaw). Plan który przedstawił Ziza nie ma szansy zadziałać - nawet bez pomocy z zewnątrz Baratheon ma w Craklaw 8 siły i pali mój support morski. Moja 'reszta piechoty i rycerstwa' ma 3 siły plus 1 z ataku. Niezbyt korzystny układ sił, mając na uwadze, że w tym momencie mój najmocniejszy generał na ręku ma siłę 0. Mając te dwa fakty na uwadze słusznie zagrała ruchy które spowodowały, że jest teraz jednym z faworytów tej rozgrywki, zamiast wdawać się w bezsensowne boje ze mną, które nie przyniosły by jej aż tak dużych korzyści - odbiła by The Reach, ale straciła morze i najmocniejszych generałów.
Oczywiście - szukam możliwości wygrania w najbliższej turze i nie próbuję Wam powiedzieć, że jestem teraz niegroźny. Cały czas będę starał się sięgnąć po tron. Na razie jednak nie widzę możliwości wygrania 'w pierwszym ruchu' jak sugeruje to Lannister. Jestem za to pod wrażeniem, jak dobrą turę rozegrała lady Tyrell, zamiast wsłuchiwać się w propagandowe hasła swoich sąsiadów.
Oczywiście - szukam możliwości wygrania w najbliższej turze i nie próbuję Wam powiedzieć, że jestem teraz niegroźny. Cały czas będę starał się sięgnąć po tron. Na razie jednak nie widzę możliwości wygrania 'w pierwszym ruchu' jak sugeruje to Lannister. Jestem za to pod wrażeniem, jak dobrą turę rozegrała lady Tyrell, zamiast wsłuchiwać się w propagandowe hasła swoich sąsiadów.
Obvious troll Crow. Chcesz żebyśmy uwierzyli że Lady Satsuki jest tak ślepa żeby oddać Ci zwycięstwo bez walki zostawiając praktycznie niebronione zamki i wyruszyć na północ w sam środek wrogich terenów bez żadnego wsparcia? Chyba musiałbyś mieć jej cycki jako zakładnika! Oh, wait...
Distant wrote:Sat nie potrafi grać przeciw Crowowi, więc wycofuje się z tej gry.
Distant, miałeś rację, przepraszam że w to zwątpiłem.Sat wrote:swietnie distant. nie chce mi sie grac z facetem, ktory opowiada na moj temat jakies bzdury.
Last edited by GvS on Fri Mar 30, 2012 8:33 am, edited 1 time in total.
A necromancer is just a really late healer.
Zakończmy zbędne dyskusje, szczerzę liczę na to, że Lady Tyrell odpowiednio umocni The Reach, a Baratheon Crackclaw.
Chyba pora na ruch Korma <3
Chyba pora na ruch Korma <3
Moze powinnam spelniz wasze zyczenie i po prostu powiedziec, ze pierdole tę, oraz wszystkie inne gry i po prostu sie poddać?
Wtedy przynajmniej bedziecie mieli dobry powod do wrzutów.
Wtedy przynajmniej bedziecie mieli dobry powod do wrzutów.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ludzie tu jest stanowczo za mało dramy!1 Postarajcie się bardziej : D
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.

Sat mi obiecala, ze jak bede tunelowac Zize to przygotuje mi orgie z soba w roli glownej i 3 kolezankami +Crow, co podobno lubi patrzec. Niestety moje statki sie nie przebija przez morska blokade, stad tez nic nie robie.
edit: zmienilem zdanie plyne na Zize.

SAT PRZYGOTUJ KOLEZANKI I CROWA
give her the dick

Ser Kevan broni morza!
sytuacja Sat w naszej grze:
http://youtu.be/K0DJoQgRIs0
Fail, ze nie da sie bezposrednio podlaczyc filmika pod forum
http://youtu.be/K0DJoQgRIs0
Fail, ze nie da sie bezposrednio podlaczyc filmika pod forum
give her the dick
Melisandre pod Cracklaw wyrżęnęła cały atak Starków dowodzony przez Roose Boltona.
Za to na zachodzie Westeros Żelazni Ludzie zmotywowani wizją nadchodzący orgii w salach pełnych młodych kwiatów zaatakowali dowodzoną przez Kevana Lannistera flotę. Niestety Dagmar Cleftjaw szybko musiał zawrócić swoje drakkary do Pyke.
Chyba czas powrócić do Lady Tyrell.
Za to na zachodzie Westeros Żelazni Ludzie zmotywowani wizją nadchodzący orgii w salach pełnych młodych kwiatów zaatakowali dowodzoną przez Kevana Lannistera flotę. Niestety Dagmar Cleftjaw szybko musiał zawrócić swoje drakkary do Pyke.
Chyba czas powrócić do Lady Tyrell.
We do not sow
konik i czlowieczek do riverun.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.