Lepszej komedii nie czytałem już dawno. Mówię o blogu Pana P., czyli relacji na żywo z przebiegu kongresu partii PiS. Palikot twierdzi, że tam był, PiSowcy zaprzeczają. Jak myślicie za co przebrał się Palikot?
Zapomniałem o linku: http://palikot.blog.onet.pl/
Za co się przebrał Palikot?
Moderator: GvS
Za co się przebrał Palikot?
Nothing is impossible
Re: Za co się przebrał Palikot?
obstawił bym kaczora,ale go ne dales w ankiecie_^_
Lol? Agent Palikot? Jeżeli gość faktycznie się tam wślizgnął, mimo że go cały PIS szukał, to serialnie jest niezły^^ A te relacje całkiem niezłe. Oczywiście, pachną propagandą, ale pisane przynajmniej z polotem^^
- Szarodziej
Za kota, ale o tym sza!
Żeby było ciekawiej wrzucił na bloga zdjęcia rzekomo zrobione przez siebie na kongresie :D
Lol, a myślałam, że tylko ja czytam jego bloga XD
Gdyby było na liście obstawiłabym ninja xd
Gdyby było na liście obstawiłabym ninja xd
Conquered, we conquer.
hehe, Noika, trzeba go było szybciej podlinkować! Od czasu tego kongresu z wielką przyjemnością czytam wpisy pana Palikota, szczególnie polecam dzisiejszy o finansowaniu partii politycznych. Nie wiem, ja zawsze tego gościa szanowałem, uważam że jest postacią nietuzinkową, trochę niestety skarykaturyzowany (damn, co za słowo! Przeczytajcie je na głos >< ) przez media i przeciwników. Oczywiście, czasami przesadzał, i tak jak doskonale rozumiem i popieram motyw z "sztucznym penisem", tak martwy łeb świni po dziś wprowadza mnie w konsternację. Wystarczy jednak spojrzeć głębiej, by dojrzeć w nim wybitnego polityka.
Jak przeczytałem kiedyś w Angorze:
"Palikot ma wybitny dar mówienia tego, co myślą miliony Polaków"
Jak przeczytałem kiedyś w Angorze:
"Palikot ma wybitny dar mówienia tego, co myślą miliony Polaków"